Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Za Cecu ustvari pise da je tad bilo 150 000, ali svejedno, i da je bilo 20 miliona, opet
Plus, na koncertu Dugmeta iz 2005 se procjenjuje od 220 do 300 hiljada, sry Ceco
da na belom dugmetu bilo 200k i doneli ozvucenje iz dnevne sobe, muziku culo oko 600 ljudi u prvim redovima....ovi ostali nisu ni znali da je koncert vec zavrsio
Ceca je vise rok od jebenog belog dugmeta
Iskreno vise mi se gadi ta fejk kultura exyu roka nego sve druge subkulture ikad. Koji su to retardi bili majko mila, kao sta slusas, bijelo dugme, super ja azru, aj se seksamo, ajde.
Danas:
sta vozis
bmw
hehe
kakva si na crevu
Hvala boze sto zivim u danasnjici
Ne znam što ste toliki hejteri, ali ok
Zato sto mi se sere od pastirskog etno sranja i jovanka devojaka koje pevaju ojsa oooii po pesmama koje su nazovi rok, jedino sto od dugmeta valja je ukradeno
Bijelo dugme je jedan od najprecenjenih bendova u ex yu. Ne kazem da nije bilo talentovanih izvodjaca ali stvaralastvo i reputacija koju su stekli nisu ekvivalentni
Hahah džabe jebiga, oni su najveći bend sa prostora bivše Juge, nikad niko prije (a ni poslije) nije ovde ostvario takav uspjeh, niti će. Kontam da naravno ima ljudi koji ne vole njihovu muziku, ali bi bar nek rispekt trebali da imaju. Ipak su oni bukvalno prvi naučili ljude na ovim prostorima šta je rok (u bilo kom obliku). A što se ukradenih stvari tiče, Bregović jeste poešto ukrao (kao i svaki kompozitor u istoriji čovječanstva), al ljudi pripisuju i ono što jeste, i ono što nije, tipa za neke pjesme koristi samo iste akorde, drugi ritam drugacija pjesma skroz, a stoka govori da je plagijat. Jebiga, ako je koristenje istih akorada plagijat onda minimum 90% sve muzike na svijetu čine plagijati. Mislim boli me kurac, šta ko sluša, samo kažem da mi je debilno toliko hejtovati najuspješniji bend ikada na ovim prostorima. Pogotovo govoriti da je bolje današnje vrijeme sa kurvama i BMWom??
Ajahhahahah mujo fan bijelog dugmeta odao se
Pa jesam
da imas bmw onda bi ti ovo vreme bilo bolje i ne bi se bunio sto ti same ulaze unutra da ih jebes dok im ne raskrvaris picku....ovako zalis sto imas gitaru, a nisi vise u 1975oj....al poenta je ista tad oni sto nisu imali gitaru su kenjali jebo mamu kako ovi karaju ove glupe kurve samo zbog gitare
nego negde sam vec pricao ovde kako bi do jaja bilo da npr imas malu cerkicu 3 godine i kupis joj preslatko malo stene od 2 meseca i onako se igrate srecni dete i stene uzivaju jedno u drugom, znas da ce odrasti zajedno i onda pre nego dete treba da ide da spava zaletis se i sve snage sutnes stene nogom o zid hahah al cerkici nista ne bi bilo jasno
Pa mislim da je veca sansa da je kvalitetna riba ona kojoj je bitnije sta slusas nego ona kojoj je bitnije sta vozis, ali ok
a pun mi više kurac ove sirotinje što se jada po forumima, moraš da uradiš nešto mujo ako misliš da produžiš porodično prezime
AHAHAHAH gde sam se ja zalio na takve stvari?
Bukvalno sam prije par dana napisao kako trenutno apstiniram i ne jurim djevojke bilo kakve vrste. Ovde samo spominjem da je maloumno govoriti da je vrijeme u kom su 90% djevojaka jeftine kurve koje daju picke zbog auta, bolje od vremena gde su se ljudi cesce upoznavali, muvali i jebali zbog medjusobnih interesovanja, emocija i pravih razloga.
apstiniraš jer ti smrdi iz usta vjerovatno. batali forum vukajlije, pare se neće same zaraditi.
Nije istina Mujo
Na žalost XD
a i te sto te procenjuju sa tim sta slusas ili sta studiras bi napesnicio po stomaku samo tako
prave pičke danas umeju da odaberu pobjednike