зашто и вучић не кумује породицама са двоцифреним бројем дјеце очекујем тако нешто од њега неку топлу људску причу у новинским ступцима информера неки популистички оркестриран хуман гест који доказује да је и он само човјек од крви и меса који се не либи да пружи руку смрдљивој сиротињи гонзо ето ти прилике да напредујеш шансу само треба уграбити
Bogami, taj evropski deo Istanbula nije mali... bio sam bas dosta puta, sigurno preko 30-40, od Ataturka kad uzmes taksi pa do mosta na Bosforu imas pun kurac kilometara uz more
sa neprijavljenim ljudima i gomiletinom podstanara mislim da bg nekako i moze da dobaci do 2
a pazi ovo tek
Na izborima za 110 odborničkih mesta u Skupštini grada Beograda nadmetale su se 24 izborne liste a 1.606.693 birača moglo je da glasa na 1.185 biračkih mesta.
Kakav mit? Ako mislis na broj ljudi koji je bio, to ti ne moze niko na svijetu reci 100% tacno, postoje mnoge cifre iz mnogo razlicitih izvora, i ne postoji neki univerzalni objektivni odgovor, vec je vise pitanje kome zelis da vjerujes. Ko god da ti dodje sa pricom "znam ja 100% provjereno, bilo je xy ljudi" taj laze...
Milion nije, al jeste puno. Moram da te razocaram, zvanicno se racuna kao najveci skup fanova rock muzike do tad, iako se price od razlicitih izvora krecu u rasponu od 40 do 100 i nesto hiljada, pretpostavlja se da je prava cifra u rasponu od 70 do 100. Sto nije bas malo, jebiga, pogotovo za ta vremena. Tako da i nije toliko nesto mit, bio je kao neki vudstok na popustu, za balkansku sirotinju
Daj jos mitova bombas, ne daj da zamre ova tema
зашто и вучић не кумује породицама са двоцифреним бројем дјеце очекујем тако нешто од њега неку топлу људску причу у новинским ступцима информера неки популистички оркестриран хуман гест који доказује да је и он само човјек од крви и меса који се не либи да пружи руку смрдљивој сиротињи гонзо ето ти прилике да напредујеш шансу само треба уграбити
Ne mogu da vjerujem da još uvijek nije bio jedan od najvećih mitova u Srbalja:
Beograd ima preko 2 miliona stanovnika, i najveći je na Balkanu.
- Beograd ima 1.6 - 1.7 miliona stanovnika. Atina je skoro duplo veća, i isto se nalazi na Balkanu.
добар део истанбула се исто налази на балкану
Bogami, taj evropski deo Istanbula nije mali... bio sam bas dosta puta, sigurno preko 30-40, od Ataturka kad uzmes taksi pa do mosta na Bosforu imas pun kurac kilometara uz more
sa neprijavljenim ljudima i gomiletinom podstanara mislim da bg nekako i moze da dobaci do 2
a pazi ovo tek
po ovome grad ima bar 2 miliona ahahah
ту рачунај лазаревце обреновце степојевце и покојнике
Sopot, Obrenovac i Mladenovac
Grocka i Vrčin naravno
Vrčin.
lepo
to
mesto
simpatično
bio jednom
zhaiku poezija
koliko bodova sam dobio zhajk za ovo?
Srbi najveci jebaci
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/svaki-treci-srbin-ima-problem-sa-potencijom/jwfdf1m
Srbi vode samo odbrambene ratove
Dosli na Balkan u 7 veku, nasli Ilire, Tracane i Kelte. Danas nema tih naroda, Srbi gledaju farmu boli ih kurac.
Ajde neko kompetentan sad da razbije mit o koncertu na hajduckoj cesmi koji je samo smrdljiva kopija woodstocka 69
Kakav mit? Ako mislis na broj ljudi koji je bio, to ti ne moze niko na svijetu reci 100% tacno, postoje mnoge cifre iz mnogo razlicitih izvora, i ne postoji neki univerzalni objektivni odgovor, vec je vise pitanje kome zelis da vjerujes. Ko god da ti dodje sa pricom "znam ja 100% provjereno, bilo je xy ljudi" taj laze...
Mit da je to neki bog zna kakav spektakl kurac palac
Da je doslo milion ljudi itd
Milion nije, al jeste puno. Moram da te razocaram, zvanicno se racuna kao najveci skup fanova rock muzike do tad, iako se price od razlicitih izvora krecu u rasponu od 40 do 100 i nesto hiljada, pretpostavlja se da je prava cifra u rasponu od 70 do 100. Sto nije bas malo, jebiga, pogotovo za ta vremena. Tako da i nije toliko nesto mit, bio je kao neki vudstok na popustu, za balkansku sirotinju
ceci 2006 na usce doslo 200 000k ljudi i ja sam bio 200 001.
Ne vidim korelaciju ali ok.
Ajhahahahhaha ceca prca hajducku cesmu u slezinu