Prijava

najlepse zene su severne ledene, estonija, litvanija, norveska... sto juznije to sve prljavije ciganke

zajebavam da se razumemo, sve zene su lepe

haha umalo da me nasamaris

osamdeset cetvorka i dan danas jebe svaki tenk na svetu

Osamdeset četvorka je solidan i upotrebljiv tenk i danas, koji bi uz neke modifikacije i dodatke, koji nisu uopste preterano skupe i komplikovane bio vrhunski tenk.
Inače, dobra tema.

sta bi konkretno modifikovao na njemu, mislim moze da razvije dobru brzinu, ne treba mi pun kurac posade iz Gnjilana i Lajkovca da smre u tenku, ima zastitu od kumulativno probojnih mina posto ima dupli oklop sa prqzninom izmedju, ne moras da zaustavis da bi opalio kao na mrtvoj pedesetpetici, dakle sta savetujes?

Nisam u toj materiji već neko vreme pa sam i pozaboravljao dosta stvari ali prvo sto mi pada na pamet je cage armor (čini mi se da se tako zove), a inače jedan kapetan je uradio projekat za sva poboljšanja i pričao šta sve treba da se unapredi i da bi mogli to da odradimo ali kazem ti da sam dosta stvari zaboravio.

kakav cage armor, sta konkretno mislis?

Crnogorci su srpski Spartanci-u svim ratovima (1875-78, Balkanskim i Prvom svetskom) Srbija je čupala Crnogorce bilo slanjem novca, hrane ili vojne pomoći često od svojih ionako mizernih resursa. Na stranu kolko je njihova borba sa Turcima glorifikovano otimanje stoke i klanje sa lokalnim poturicama od koga su napravili bajke čim su se dokopali Beograda.

Orson Vels nije smatrao Pavla Vujisića za najboljeg glumca ikad lol.

Pavle je bio samo alkoholicar i jako zadrt covek

R. M. Točak kad je otišao u Ameriku objasnio glupim Amerima kako se svira tambura - ustvari prošao skroz nezapaženo, shvatio da je tu negde ili blago ispod nivoa prosečnog bluz gitariste iz nasumično odabranog bara i da može da svira samo domaćem kurcu za sitne pare ostatak života i to samo ako ubacuje dovoljno pastirskih motiva.

Crna Gora i Japan su bili u ratu preko 100 godina, jer su Japanci "zaboravili" o Crnoj Gori - istina.
Baš danas čitam u vestima:

Korea summit: When war ends but peace is out of reach - http://www.bbc.co.uk/news/world-43933745

nenad borovcanin prvak sveta u boksu
-ustvari ga lupaju po ulici obicni likovi gde stignu, obezbedjenje ga izbacuje bez razloga iz klubova

Pezose misljenje o Pagonisu?

Kad je Borovčanin bio prvak svijeta?

ma nemam pojma dal je bio, il je bio u nekoj slj federaciji, mnogo mi je presmesan ni ne izgleda ko borac, vise lici na nekog stranackog bota

pagonis dobar, talenat, al nikad nece biti svetska klasa tipa ovih k1 grand prix boraca....sto je najavljivao jos pre par godina da ce da bude

Borovčanin mislim da je najdalje dobacio do evropske titule.
A Pagonis se prešaltao na boks

Samo u Cikagu zivi 400.000 Srba, Cikago najveci srpski grad posle Beograda

Na zvanicnom popisu u celoj Americi 140.000 ljudi se izjasnilo da ima srpskog porekla.