MythBusters Serbia Edition

1. Serbian Americansa (Serbian: Амерички Срби/Američki Srbi) are United States citizens of Serb ethnic ancestry. As of 2012, there are 199,080 American citizens of "Serbian ancestry" who identify as having Serb ancestry. However, the number may be higher, as some 328,547 people who identify as Yugoslavs living in the United States, and most Yugoslav immigrants were of Serb ethnicity

a dobro eto 330 000 otprilike, al tu se ne racunaju oni koji su na crno, a ima ih bar 100 000

2. wikipedija prerpostavljam?

3. pa to sto si ti rekao je isto sa vikipedije, isto se poklapaju brojevi, samo sto sam ja dodao da ima jos gomila njih koji zive tamo godinama na crno.....znaci oko pola miliona u americi sig

4. nisam ja dodao sa vikipedije, našao sam podatak na stranici gde su objavljeni podaci sa američkog popisa, mislim da je poslednji zvaničan... tamo lepo piše da se oko 140,000 ljudi izjasnilo kako ima srpsko poreklo. I to za celu Ameriku.

Ovo na crno, malo mi šuplja priča da 100k na crnjaka obitava tamo duže od mesec dva, ali ne može se ni nazvati žiteljem Amerike ako ima neki studentski poslić na par meseci.

5. pa isto to pise i na wiki...stim sto su dodali da ustvari oko 330 000 su kao jugosloveni, mada su oni vecinom iz srbije...
    a ima ih na crno mnogo vise...ne racunam studente sa work and travela sto ostanu godinu dve....ja licno imam dva druga koji su 5 plus godina na crno, od mog burazera drug je bio 12 godina pa je deportovan plus jos jedni stari prijatelji koji su isto ziveli petnajstak godina dok nisu resili papire

6. Miljenko Mike Matijevic, frontmen kultnog americkog rok benda Steelheart je Hrvat, izjasnjava se kao Jugosloven i kada ode kod rodbine u Hrvatsku ili dodje vamo u Srbiju prica da je dosao u Jugoslaviju. I iznapusavao je nekog hrvatskog novinara kada ga je pitao zasto se stidi lijepe njihove. Tako da ta spika ima smisla, znam iz prve ruke.

7. Ne samo sto ih ima vise, nego ih ima na pozicijama koje mi ni blizu ne umemo da iskoristimo, za razliku od npr. Tudjmana u svoje vreme.

8. pisi cirilicom srpskom

cirilica pismo u Tadzikistanu, Kazahstanu, Mongoliji, Kirgistanu, Rusiji, Ukrajini, Makedoniji...

9. Koliko je tačno ovo što se priča za Merlina i "zabranjeno za pse i Srbe" i tako te spike, da ih ne nabrajam? Nedavno je imao cert u Oklandu i neki su ga bojkotovali... ja nisam išao jer me realno ne zanima, ali ne znam koliko istine ima tu. Vidim da kod nas rasprodaje arene.

10. Izjavljivao je svasta lose za Srbe, ali ne znam jel bas to za pse rekao, to msm da je mit generalno i za njega i Nirvanu i Eminema i tako dalje

11. Dobro, ali za Nirvanu i Eminema je mitbastovano, za Dinoa mi nekako logičnije deluje, a opet glupo da pljujemo čoveka ako nije kriv s jedne strane, a s druge ako jeste kriv lepo bi bilo imati neke dokaze u rukama.

12. Prvi put čujem za Eminema. Znam za priču oko Nirvane i Merlina.

13. Pa def je srao za Srbe, ne znam samo to za pse

14. Ne postoji javna licnost koja je normalna, a da bi prozivala pse na ovaj nacin. Za Srbe ne znam.

15. I ja sam cuo za svo troje al za merlina jedino dajem sansu da je istina

16. Da li bilo ko misli da bi u Americi neko stavio zabranjeno za pse bilo gde? Rastrgli bi ga mediji, tako da je ovo sranje

17. Dakle izgleda da je mit za pse

18. држи се овога бомбаш у овоме доминираш

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.