Најготивнији/најодвратнији народи на свијету

1. ko je bio u rejkjaviku, ja sam

2. Islandjanke su najbolje sto se jebanja tice skoro da nemaju kriterijume

Pa to ti ono ko rednek ribe, odrasla negde u nekoj vukojebini daleko od svega u teksasu, sa ćaletom klošarom i desetoro krezube braće i onda otišla u veliki grad i videla muško koje joj nije rod. Tako je i sa svim tim ostrvljanima, samo na malo većoj skali.

3. Sunce ti jebem, Vujackov je čitav život prežilav, kakva je ono genetika majku mu xD

4. Secam se kad sam u nekoj kafancini upoznao jednu Irkinju, kazem joj lepa si za jednu Britanku, ona namrsti facu reko preterao sam uvredio je, ona kaze nisam ja jebeno Britanka, ja sam Irkinja eto kako god

5. Da, Irci i Britanci su gori nego Srbi i Hrvati sto se debilizma zaostalog tice, inace Britanaca nisam nesto puno upoznao ali Irci su generalno do jaja drustvo da se napijes sa njima

6. Sta bi ti zena rekla da cuje ovu pricicu jeli?

7. mrs govnaru mrtvi

8. A sto se vas dvojica ne gotivite, ne kontam uopste?

9. Ja ne osecam negotivljenje prema njemu. Meni je samo presmesan i prezanimljiv doduse cesto i naporan

10. Evo sad se uvredio kao da sam ja mislio da njegovoj zeni prenesem nesto haha nit znam njega niti zenu hteo sam da napisem ETO TO JE TAJ GROBOSKI MORAL IMA ZENU A DELI KOMPLIMENTE IRKINJAMA nego je debil jbg

11. meni je odvratna ta spika ciganska sa pominjanjem zene, dece i to, ali to ces cuti samo od pseta, fadja, eruvotara i slicnih ciganskih glavudza

12. inace ne mrzim nikog, nisam tako vaspitan

13. Ma sisaj jaja debilko jedan debilski za pominjanje zene

14. nijedan grobar, slovima. nije dirao familiju nikom na sajtu, potpisujem...

a ovakvih glavudza ciganskih sto psuju decu, pominju parodicu kao eruvitar, fadjo, pseto, nisu svi cigani ovakvi, ali su svi ovakvi cigani jbg

15. Mrs u picku materinu jebem te usta majmune

16. tako je, tako se razgovara kad si ljut, obracas se meni, a ne diras zene cergaru

17. Nosite se bre i ti i zena u tri picke materine

18. to su vam civilizacijske razlike...

19. Anatolij Kljosov je iznio teoriju da Srbi nisu bili potopljeni u velikom potopu, stoga će reći da smo mi Srbi direktni potomci onih najvećih govana što je bog podavio u potopu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.