Ne znam kakva bi me muka natjerala da zivim u Indija-Pakistan-Mijanmar-Bangladesu.
Englezi su isto dosta gadni.
Sto se pozitive tice irci su dosta kul, sjeticu se jos nekoga kasnije.
Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima građanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima.
Nosioci suverenosti
Član 2
Suverenost potiče od građana koji je vrše referendumom, narodnom inicijativom i preko svojih slobodno izabranih predstavnika.
Nijedan državni organ, politička organizacija, grupa ili pojedinac ne može prisvojiti suverenost od građana, niti uspostaviti vlast mimo slobodno izražene volje građana.
Gledajte vi samo ta dva člana Ustava, toliki nonsens na planeti ne postoji
od ovih što sam malo bolje upoznao, a nije ih velik broj, Italijani su mi bili ok, Danci zatvoreni previše, Grci govna, ovi ostali balkanci slični kao mi dosta.
za ostale ne znam, nisam upoznao dovoljno primeraka
Ma kenja mi se ovih nubova sa stavom "Emglezi gowno, Irci/Škoti bratja naša od materi druge". Irci su mi ubedljivo najjadniji narod sa tih ostrva, nadmeni su, iskompleksirani, rodi me majko sretnog pa me na đubre baci, prostačine i kavgadžije. Škoti aj da kažemo da su ok, nekako odbojni prema nama uvek bili, u svakom slučaju milina u poređenju sa Ircima.
Englezi veoma kompatibilni sa nama, imaju odličan smisao za humor, ne misle o sebi da su najbolji narod na svetu iako bi opušteno mogli, najotvoreniji su prema drugim kulturama i narodima, najbolji takođe da radiš s njima.
Ne znam kakva bi me muka natjerala da zivim u Indija-Pakistan-Mijanmar-Bangladesu.
Englezi su isto dosta gadni.
Sto se pozitive tice irci su dosta kul, sjeticu se jos nekoga kasnije.
Edit: nije Mijanmar vec Indonezija.
NAČELA USTAVA
Republika Srbija
Član 1
Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima građanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima.
Nosioci suverenosti
Član 2
Suverenost potiče od građana koji je vrše referendumom, narodnom inicijativom i preko svojih slobodno izabranih predstavnika.
Nijedan državni organ, politička organizacija, grupa ili pojedinac ne može prisvojiti suverenost od građana, niti uspostaviti vlast mimo slobodno izražene volje građana.
Gledajte vi samo ta dva člana Ustava, toliki nonsens na planeti ne postoji
Pa jebemu mater dokle više?
xaxa
Иначе, не знам ти ја те народе овако из прве руке, али кроз историју се да видети како се ко односио према нама. У то име:
хрват, шиптар, балија (нису наша братија), турчин, немац, мађар, бугар, енглез, амер
солидни зулумћари
добри брота: румун, грк, рус
Nub je jak u tebi.
Ledeni ne diraj Lakija covek je prostodusan ali dobar
od ovih što sam malo bolje upoznao, a nije ih velik broj, Italijani su mi bili ok, Danci zatvoreni previše, Grci govna, ovi ostali balkanci slični kao mi dosta.
za ostale ne znam, nisam upoznao dovoljno primeraka
mongole slabije poznam, a volio bi
Znam da je ok lik al nekad je avridzara teska.
Indonežani su zaista kul ljudi, malo čudni za naše standarde, nekako nepoverljivi, ali kad se malo opuste jako su ljubazni i nasmejani.
Ma kenja mi se ovih nubova sa stavom "Emglezi gowno, Irci/Škoti bratja naša od materi druge". Irci su mi ubedljivo najjadniji narod sa tih ostrva, nadmeni su, iskompleksirani, rodi me majko sretnog pa me na đubre baci, prostačine i kavgadžije. Škoti aj da kažemo da su ok, nekako odbojni prema nama uvek bili, u svakom slučaju milina u poređenju sa Ircima.
Englezi veoma kompatibilni sa nama, imaju odličan smisao za humor, ne misle o sebi da su najbolji narod na svetu iako bi opušteno mogli, najotvoreniji su prema drugim kulturama i narodima, najbolji takođe da radiš s njima.
Engleska nacija je superiorna nacija, samo nama Srbima ništa ne valja.
Al zato GRCI BRATJA, RUSI BRAĆALA NAŠA
Meni smetaju kavgadzije u kafani mene treba tuci :)
srbi
najgore jebu od cele bivse juge
cak su i slovenci muzevniji
Pa kavgadžije u kafani su najveći nesoj što postoji, dobro naravno posle huligana i firmaša u poodmaklim godinama :-D
Realno gresis, osoba koja nimalo nije kavgadžija kad popije sa njom nesto nije u redu
strasni ste
sad ozb odgovor
meni su italijani posebno mrski
ali realno svi ljudi su fekalije uglavnom
Pa to ovi što ne znaju da piju, što su začeti sa slabijom spermom - da :-P
boze
grls dzast vona hev fan
znaci mojne budete dosadni
Italijani jesu govna, ali su opet nekako presimpatični pa sve zajedno su ok.