Prijava

Da li vas plaši nekontrolisani razvoj kompjuterskih programa koji deluju intuitivno i zašto ne? Jel niko ne vidi da već u najveće programi koje ne razumemo odredjuju šta se kupuje i šta se gleda na internetu, i da svake godine izlazi sve više, sve ozbiljnijih programa koji razumeju želje čovečanstva bolje od nas.

Što svi prihvataju gugl kao neko opšte dobro koje će da napravi stvari za bolji svet? Ako gugl nešto napravi, to će da bude najsavršeniji robot koji će moći da ti proda upravo ono što želiš od onoga ko plati najviše.

Ovo je prejezivo, ako nije fejkara, znači najebali smo opasno.

Mada, mogu misliti kako bi kod nas to funkcionisalo sa našom telefonskom kulturom ahhahaha

Nije fejk al su i sami rekli da je ovo najbolji sempl.

Ono, sva ta inteligencija i roboti su super jer će nam nekada olakšati život sigurno, ali uvijek mi je na umu onaj I, ROBOT film, jbt šta ako se to otme kontroli, kako ćeš zaustaviti najezdu?

Napravimo par robota Srba, da se posvađaju sa svojima, tako će sami uništiti svoju vrstu xD

Mora se stokovati dovoljno municije, prvo za balije a posle za robote. Jebem ti sunce Banglades samo trista miliona pa mi toliko metaka nemamo.

AI: Dobro jutro gospodare!

a ja bicem ga udarim odozgo

trazio sam tvrdo kuvana jaja a ne rovita

Mora se stokovati dovoljno municije, prvo za balije a posle za robote. Jebem ti sunce Banglades samo trista miliona pa mi toliko metaka nemamo.

Opušteno Torazulu, sad će Prvi partizan da ubaci treću smenu i sjebemo mi to za nedelju dana.

ma ne moze tu municija nista, ako dodjemo do super AI, doci ce se do toga da covecantstvo prihvata to srecno i sasvim je logicno da to tako bude i uopste se ne plasim toga da ne postojim vise.
ili ce biti postojis-ne postojis.
nema sredine.

jebiga cilj AI je da coveku olaksa zivot a samo ce zakomplikovati sirotinji i fizikalcima koji ce biti visak

ostavljam praunucima da se jebu s tim

A be otvorio sam ovu temu

Problem je ako naprave AI dovoljno slobodan da sam brine o sebi i svemu bez ograničenja.
A problem je i ako ga naprave dovoljno pametnim pa on skonta PA JEBEMU MATER KAKO JA NE SMIJEM TO i onda stupi u štrajke.

hahah zanimljivo je kako ljudi pomisle odmah na terminator 2 scenario a nikad o tome koliko bi se broj saobracajki i poginulih smanjio kad bi vestacka inteligencija pravila neke odluke pri voznji

Čovek ga napravio znaće mu slabu tačku i zdravo

aha, kao onomad kada je onaj odradio SEEK AND DESTROY biciklistu, fazon vidim ga al nije mi prijetnja xD

da ne pricam o guzvama po gradovima i tome kako bi AI resio taj problem

najveca pretnja coveku je covek a ne vestacka inteligencija, naravno da ce se neki retard dosetiti da napravi oruzje automatizovano