Prijava

Мислим да постоји неки право добар виц са плавушом и вештачком интелигенцијом, не могу се сетити сада.. Зна ли га неко од вас шалабајзера?

krimpovanog

Ова реч ме је ТРИГЕРОВАЛА! Можеш ли је превести, мени за љубав?

Kako se zove prirodna plavuša koja se farba u crno? Veštačka inteligencija.

mislim da ti je krimpovanje pricvrscivanje ili guzvanje necega
pricvrscivanje u smislu ukljestenja

Mlada Partizanka
Kako se zove prirodna plavuša koja se farba u crno? Veštačka inteligencija.

XAXA, TO! :-*

Šta ako smo mi nečiji AI?

Преувеличавање успјеха у погледу креирања робота са вјештачком интелигенцијом је баш анимирајуће. Није досад било никаквих значајних стварања робота колико би исти који се тиме баве хтјели да вјерујемо. Као фазон за 50 година ће роботи замијенити сва најједноставнија занимања којима се људи данас баве, док у реалности остварење таквог нечег је могуће за најмање 200 година. Подсјети ме на ону причу кад су људима 1970их причали да ће у распону од неких 50 година имати летећа аута, класично просеравање за неупућене овце да се пале или плаше. Те приче о супериорности робота се пласирају из драге нам Америке како би се истакла надмоћ САД колонијице над нама припадницима других народа - варварима. Иста ствар као са фејковањем слетања на мјесец, маркетинг јебени.

Ah, pročitah sve i niko nije predvideo dolazak ChatGPT, MidJourney i ostalih popularnih AI što su planuli ove i prošle godine. Šteta, baš sam mislio da će neko pogoditi.
S' obzirom da su pomerene granice veštačke inteligencije moje predviđanje da će u sledeće dve godine da bude neko još revoluciranije korišćenje veštačke inteligencije, tipa da generiše kompletan sajt, bez ikakvih dodatnih podpitanja sa svim funkcionalnostima.

Autore Chule, već imate Wordpress na klik, to je manje-više to.

A dobro za Wordpress, moraš da imaš opet neko predznanje, i da znaš da koristiš, mislio sam tipa nešto kao ChatGPT, samo da ti vrati zip fajl. Ti ukucaš kao "Napravi mi sajt po uzoru na Vukajliju.com, ali da ima i postere" i on te vrati u 2009. godinu lolololo

Lel. Mislim da je ipak previše sitnih detalja da bi bilo toliko jednostavno. Još uvek ne može napraviti duži tekst da kršteno izgleda, kamoli sajt.

Pa dobro, i ovo što sad uspeva je u jednom trenutku bilo nezamislivo. Tehnologija generalno jako brzo napreduje, nisam siguran mislim da se zove webflow kreira sajt na osnovu mokapa.

Da, https://webflow.com/, baš gledam, zanimljiva stvar.

Da, da, na to sam mislio.

Ne treba praviti vestacku inteligenciju, treba unistiti bilo kakvu inteligenciju to jest sav zivot na zemlji pa i univerzumu, naspraviti nanorobote koji ce se samounistiti posle milion godina koji bi to uradili. Na kraju pre nego sto se samouniste ti nanoroboti da izgrade vestacu crnu rupu (ili nesto slucno npr neku super atomsku bombu) koja ce progutati svu materiju u univerzimu da ne bi slucajno negde zapoceo zivot u buducnosti.

Veštačka inteligencija će dovesti svet na ivicu uništenja

Ahaahahha da... svet je na ivici haosa a drzave na ivici potpunog kolapsa a ljudi na ivici da ne polude zbog toga... na kraju ce biti svi na ivici... mozda ne bi trebalo da budu toliko na ivici.

svet je na ivici haosa

na ivici haosa

na ivici

https://i.imgflip.com/5pvyen.gif

Da, sada vise to nije cool, nije ni bilo ali ste vi to prvi to zapoceli...