Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
а добри су жога бонитоси шта сад, ај да видимо дал ће Белгија да прође као Јапан или неће.
Kakva muvačina jebena je l gledaš ti utakmicu jebenu? 10 zicera napravili
Idi pls na Nba pa se napušavaj tamo s njima da l lupaš il ne
ovaj nejmar nije normalan, treba stvarno neko da ga prebije
ово испадање им је због Нејчмара симуланта
све је неуспех за Бразил на светском, осим титуле првака хахахаха
Prvenstvo konacno bez cigana TO
Ono kad daš više golova od protivnika, a opet izgubiš XD
Samo jos kroasani da ispadnu pls.
eh sutra navijam za ruse i svede
SEREM SE KAD FRANCUSKA BELGIJA NIJE FINALE NEGO MORAJU U FINALU DA IGRAJU SA NEKOM SIROTINJOM S DRUGE STRANE
Englezi i kroati sutra da ispadnu pls bože
А јебем ти, уместо Бразил - Уругвај у полуфиналу француске против белгијских колонија. Две од четири решрезентације које не волим и за које сам навијао да испадну, одоше у полуфинале. Не дај Боже да прођу Енглези и усташе уместо Швеђана и Руса, па то би био ужас. У полуфиналу Енглези, Хрвати, Белгијанци и Французи - кошмар за сваког поштеног Србина. Још једно полуфинале усташа не бих поднео. Набили би нам комплексе за сва времена.
A tek finale
belgija zasluženo nema šta
A jesi video kako sam pogodio belgiju 2igg jesi li jesi li
Još da sam igrao išta od onog pada na belgijance sa japanom možda bi i bilo dobro, ovako kurac
Kakvi su utisci o mažiću, bilo je propusta?
Заслужено Белгијнци иду да, нема шта. Играју цело првенство па растурају. Азар игра као змај. Ако Белгијанци освоје, Перез ће морати бар 200 милиона да спреми за њега.
svaka čast aco, kolika je bila kvota?
suđenje korektno. saće brazilci da kenjaju kako ih je sudija oštetio.