Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Ajde sad da se ne zajebavamo
    Brazilci nisu cigani fudbalski nemoj da se zajebavamo. Svako ko kaže drugačije a misli ozbiljno je debil
    Pod svaku cenu napadački fudbal ne nepičkast totalno
    Izgubili su ne zbog Neimara nego što su promašili 2 zicera u prvom
    Neimar da ne uradi ništa znači ekipi jer vuče 2 igrača i pravi višak al to ako si fidbalski čekaoničar ne vidiš
    Najmoćnija su sila reklo bi se al danas ih nije htelo a rezultat je bitan
    I ona situacija nad Neimarom za penal 80 posto sudija u prvenstvu bilo gde svira kao faul jer ruka na ledjima u skoku nemeze

2. nisam gledao utakmicu tako da priznajem da kenjam. znači mažić ipak uticao?

3. Ono nije penal nad nejmarom, a voleo bi da čujem ozb kako ekipa koja prosečno provodi 1/3 utakmice kotrljajući se po travi nije ciganska

4. Ma nije uticao Neimaru se ne svira ono jer je Neimar a i ne moze onako glupa situacija da odluči ovako jaku utakmicu
    Nije ciganjska dokle god imaju Marsela koji ide po terenu i diže ih i pre nego što se zaustave u kotrljanju

5. A što se mažića tiče samo je propustio da da jedan dva kartona, sve ostalo na mestu

6. Daj ne seri jebote kakva ruka na leđima koji kurac pomazio ga, nije ga odgurnuo u skoku u dovoljnoj meri za penal

Meni je sporan onaj penal kad se većalo dugo, faul jeste jbg, ali ja ono nikad ne bih svirao kad ćušne loptu u gol-aut ili je šutne u pičku materinu i onda padne, nema tu šta nije bilo šansi za gol nakon toga i kraj, po meni dobra odluka jbg iako verujem da bi 80% sudija ono sviralo

E sad bilo je dva propusta linijskih kod ofsajda nesviranih ali nije to mažićeva greška, mada može uticati na izbor za finale

Ali generalno gledano nije gubio konce uopšte, možda prevideo onaj lakat jbg koji je bio za žuti verovatno i još par sitnica od faulova rekao bih ali jako fino odsuđeno

7. Coa crni ciganine rispekt za ono 2&GG

8. Mazic najbolji sudija na sp sig

9. Meni je sumnjiv onaj prst u oko Nejmaru pri kraju, jbg omeo ga je u nastavku napada, po meni je to više penal nego ono nad Žezusom

10. Ma sudio je dobro, nema šta
    Kad je čovek u vazduhu ravnotežu mu možeš prstom pomeriti a ne otvorenom šakom

11. Pa brate, ne znam, ali ne deluje da mu je ovaj pikirao prstom oko, nego ono prilikom skoka, opet kažem ne znam, samo moje neko viđenje

12. Belgija je tvrda ekipa sa dosta snage s tim ko bude sve kako treba Francuska će da se ispiša po verovatno najsporijoj odbrani na prvenstvu sa bar 2 gola razlíke

13. nema ono veze sa faulom, nejmar pada cim ga neko pipne

14. a sjutra? mogu li rusi dati gol hrvatima? mislim se da na obje igram GG3+, danas nisam, znao sam da Urugvaj neće gola davat.

15. Ma Brazilci nisu cigani, ali Nejmar jeste, učinio je da čitav svet navija protiv Brazila zbog njega, ja koji čitav život navijam za Brazil, a priznajem da sam opet navijao iako imam belgiju na tiketu, ali mi je mnogo manje krivo nego pre upravo zbog njega

16. tronozac, isti slucaj i kod mene.navijam za francuze, mnogo mi se svidja kako igraju

17. Francuksa-Švedska finale

18. francuska - engleska

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.