Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Pa ne može, englezi ako prođu nakantaće ih hrvati

2. I ja sam navijao za brazil do neimara cigana pickastog folirantskog

3. Kevin De Brujne osvaja zlatnu loptu jbg

4. nejmar gluperda, misli ako je zvezda da ce da mu poklanjaju penale.sta da pricamo o liku koji na svaka dva dana menja frizuru

5. Što je najgore, ako hrvati udju u finale onda verovatno Mažiću neće dati da sudi.

6. Al kako smo isponižavani ovo prvenstvo od albanaca, što da nam se i ustaše ne ispišaju u oči.

7. Što se nama Hrvati pobedom pišaju u oči?

8. Ako to treba da objasnjavam onda nista.

9. Pa treba. Ljudi kidaju zasluženo su tu gde su i uvek su u fudbalu bli bolji od nas.
    Igraju za svoju drževu bez kompromisa ikakvog
    E sad što će sa vas na komentarima B92 i na fejsu jebu jbg verujem da ni pola ne mogu šta mi njima radimo kad ih dobijemo u košarci

10. To što mažić neće ili oće da sudi ceo kurac me boli za sebe sudi dobija pare za to ko mrtvi Đoković
    Odličan je sudija tu je gde jeste zasluženo i to je to

11. Samo engleska da ispadne, moguce da ih svedjani iznenade a i ako prodju gube u sf sigurno od hrvatske

12. Pobeda Hrvatske ne ide u prilog srpskom nacionalnom bicu, vidim peni dosta svinjformer protiv njih, a to je dovoljno da se navija za Hrvatsku.

13. I da osvoje sa srecom, bilo bi super.

14. Engleze već ne volim, da.
    Svo zlo ide od njih kad malo dublje pogledaš mada ne treba mešati to i fudbal nikako
    Mada dovoljno je kad ih vidiš onako blede i pegave

15. Mnogo velika sirotinjska spika ovo da ispadnu hrvati, kako smo govnjiv narod e

Cuj pisanje u usta nama da oni osvoje pa ne znam evo ne izjasnjavam se vise kao srbin

16. Šta danas igrati majkumu. Na engleze i kroasane kvota oko 2 na pobedu. Na ove druge po 4.

17. Bufon potpisao za PSŽ ahaha. Da l misli da ce pod stare dane da uzme LŠ il samo juri kintu.

18. Bravo gamby i bomby vi ste pravi srbi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.