Savršeno me boli kurac i za hrvate i za ruse, znam da ću što se tiče utakmice švedska-engleska bodriti šveđane.
englezi su nam vjekovni prijatelji sjetite se samo podrške u toku Ii sv. rata a šta su šveđani za nas uradili?
Primili gastose.
primili su englesku kurčinu upravo
4 lagane dvojke kakav doktorski tiket
Misliš da hrvati prolaze ruse?
Ma ne misli 100%, osvajaju bre braća rusi ovo šta nema tu priče kakvi englezi francuzi belgijanci i hrvati, ruje braća naša to uzimaju sig
Ja dinar nisam uzeo celo prvenstvo. Al se izdrkavam sa tiketima. Danas sam igrao na obe tekme 7+ pa na drugom tiketu 6+, pa 5+, pa 4+.
Kao moraće jedan dan da bude nekih ludih tekmi al koorcina.
Osećam dozu sarkazma aco u tvom postu
Odvaliće ih hrvati sa laganih 0:3
Povešće Rusi na meču. Mark maj vrds!
Domaćini su jbg a hrvati su se jedva provukli protiv danaca a ovi će biti naloženi nema teorije da dobiju 3 0
Rakime resi to brt
svedjanima dosta ovo.ukoliko daju gol,povlacenje rusi protiv spanije stajl.mada,ne verujem da ce ga dati.dace im englezi jos jedan.
mora ibra na ribu i cips sa bekamom
odje sam igrao na engleze, iz 1 u 1 a na drugu iz X u X
i obje GG3+
iza pikforda ova zastava https://www.in4s.net/wp-content/uploads/2015/03/rusija-srbija.jpg
Ama ljudi ovaj selektor Engleza... jel ovo Strajokg
Pani, ja mislim da se ti ne kladis uopste. Nego teras skurnju ođe.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Savršeno me boli kurac i za hrvate i za ruse, znam da ću što se tiče utakmice švedska-engleska bodriti šveđane.
englezi su nam vjekovni prijatelji sjetite se samo podrške u toku Ii sv. rata a šta su šveđani za nas uradili?
Primili gastose.
primili su englesku kurčinu upravo
4 lagane dvojke kakav doktorski tiket
Misliš da hrvati prolaze ruse?
Ma ne misli 100%, osvajaju bre braća rusi ovo šta nema tu priče kakvi englezi francuzi belgijanci i hrvati, ruje braća naša to uzimaju sig
Ja dinar nisam uzeo celo prvenstvo. Al se izdrkavam sa tiketima. Danas sam igrao na obe tekme 7+ pa na drugom tiketu 6+, pa 5+, pa 4+.
Kao moraće jedan dan da bude nekih ludih tekmi al koorcina.
Osećam dozu sarkazma aco u tvom postu
Odvaliće ih hrvati sa laganih 0:3
Povešće Rusi na meču. Mark maj vrds!
Domaćini su jbg a hrvati su se jedva provukli protiv danaca a ovi će biti naloženi nema teorije da dobiju 3 0
Rakime resi to brt
svedjanima dosta ovo.ukoliko daju gol,povlacenje rusi protiv spanije stajl.mada,ne verujem da ce ga dati.dace im englezi jos jedan.
mora ibra na ribu i cips sa bekamom
odje sam igrao na engleze, iz 1 u 1 a na drugu iz X u X
i obje GG3+
iza pikforda ova zastava
https://www.in4s.net/wp-content/uploads/2015/03/rusija-srbija.jpg
Ama ljudi ovaj selektor Engleza... jel ovo Strajokg
Pani, ja mislim da se ti ne kladis uopste. Nego teras skurnju ođe.