Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Savršeno me boli kurac i za hrvate i za ruse, znam da ću što se tiče utakmice švedska-engleska bodriti šveđane.

2. englezi su nam vjekovni prijatelji sjetite se samo podrške u toku Ii sv. rata a šta su šveđani za nas uradili?

3. primili su englesku kurčinu upravo

4. 4 lagane dvojke kakav doktorski tiket

5. Misliš da hrvati prolaze ruse?

6. Ma ne misli 100%, osvajaju bre braća rusi ovo šta nema tu priče kakvi englezi francuzi belgijanci i hrvati, ruje braća naša to uzimaju sig

7. Ja dinar nisam uzeo celo prvenstvo. Al se izdrkavam sa tiketima. Danas sam igrao na obe tekme 7+ pa na drugom tiketu 6+, pa 5+, pa 4+.

Kao moraće jedan dan da bude nekih ludih tekmi al koorcina.

8. Osećam dozu sarkazma aco u tvom postu

9. Odvaliće ih hrvati sa laganih 0:3

10. Povešće Rusi na meču. Mark maj vrds!

11. Domaćini su jbg a hrvati su se jedva provukli protiv danaca a ovi će biti naloženi nema teorije da dobiju 3 0

12. Rakime resi to brt

13. svedjanima dosta ovo.ukoliko daju gol,povlacenje rusi protiv spanije stajl.mada,ne verujem da ce ga dati.dace im englezi jos jedan.

14. mora ibra na ribu i cips sa bekamom

15. odje sam igrao na engleze, iz 1 u 1 a na drugu iz X u X

16. Ama ljudi ovaj selektor Engleza... jel ovo Strajokg

17. Pani, ja mislim da se ti ne kladis uopste. Nego teras skurnju ođe.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.