Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Informer nerealno kancerogen

2. Бохор
    Možeš li mi bar ukratko objasniti zašto tako misliš?

Зато што су обе у нокаут фази играли нерешено. можда?

3. francuska i belgija odlucuju o prvom i trecem mestu.

4. Ja sam fasciniran kolicinom stoke koja cita informer vrv su najprodavanije dnevne,svaki put kad vidim da neko na trafici kupuje novine 80 posto sanse da je informer

5. sledece je da su hrvati dopingovani.oni ce napisati drogirane ustase.

6. Samo bih dodao da je Zvezda izbor ove drzave, medija i vlade. To je valjda i prirodno.

7. Зато што су обе у нокаут фази играли нерешено. можда?

Portugalci uveli trend.

8. Stvarno bre Bombe jebote. Ima tema za to.

9. Hahaha do jaja

E takvog te volim, argumentovanog

10. Moraš imati dosta mazohizma i samomržnje da navijaš za Hrvatsku. Da budeš tip čoveka koji drka iz ormara dok mu tri crnca jebu ženu. I on ih doveo da to urade. To ameri zovu cuck, sissy itd.
    Jer nikada navijanje za Hrvate, ako si Srbin, nije pro-Cro, nego anti-Srb. Msm, ja gledam onog Modrića, bukvalno nisam kompletnijeg igrača video u životu ali naravno da mu ne želim prvo mesto lolo, domobrane na dočeku, tompsona, ceo voz te proustaske zajebancije, jer oni si nemaju merku jednostavno. Takva su nacija, losi su winneri i to je ok. E ako si Srbin, takav scenario, boginja u Zagrebu, možeš prizeljkivati samo ako imas duboke unutrasnje, frojdovske probleme. Tipa majka ti je bila borderline psiho. Pa te u školi nisu birali na fuci. Pa se nisi poljubio do 22. A i tad je bila debela i sa aknama. Pa nemaš poso i pored diplome antropologa. I naravno da projektuješ i sav gnev na prvog osumnjičenog- Srbiju i sve sto ona predstavlja. Ali gnev je voćka koja se brzo kvari i kopni. Ali ostaje mazohizam... bukvalno si high kada patiš,to ti je najjača droga. Jer te uživanje u izjavama hrvatskih pilota domobrana koji salju poruku podrske nzm Lovrenu jebenom podsećaju na dane kada te je mama nipodaštavala jer si imao neke četvorke. I diže ti se piša. Samo tada.

11. Kako pravi, normalni muškarac Srbin treba da reaguje na fudbalske uspehe Ustaša?

1. Naravno, ne preteranim navijanjem za njihove protivnike jer im tako daješ na značaju. To ide ruku pod ruku sa krezubošću
    2. Istinskim ignorisanjem jer ipak je to fudbal samo lolo nisu posli tenkovima.
    3. Časicom ljute kada im Kejn nabije tri komada uz dučićev citat o tome kako se hrvati ne stide blabla.

Sve ostalo je dijagnoza.

12. triger lista by internet:

1. feministkinje
    2. srpski radikali kae kazes da navijas za hrvatsku
    3. tinejdzerke

pa ti to propusti prijatelju

13. Dominic, slusaju i nasi Baju pa eto ne govoris nista. Nacionalizam, to jest, mrznja drugih kroz laznu ljubav svojih, je sa svih strana je jednaka, al ti izgleda okrenes glavu kad to rade tvoji, hipokritu.

14. Naši su i jedni i drugi, baš mi je žao što su morali da se sastanu. Dečki svakako igraju bolji nogomet, u top 5 ekipa su na prvenstvu i posve zasluženo su u polufinalu.

Inače, mržnje medju nama je bilo i previše. Nekima je dokurčilo iste. Meni, recimo. I ko što reče jedan Hrvoje u komentarima, "iako više ne živimo u istoj državi, možemo se makar poštivat i podržavat.". Propao je brak, decu nismo imali pa nas ni razvod ni na što ne obavezira. Ali, ljudskost nas obavezuje na makar to prijateljstvo, koliko da se ratovi više ne ponove i obe strane ne doživljavaju neprijatnosti kada odu kod ovih drugih.

Plus, kada vidim da su se krezavci na čelu sa Informerom umusili zbog hrvatskoga nogometnog pothvata stoljeća, pojavi se osmeh na mojoj sitnoj duši. Obradujem se tugi koju dožive svi oni koji podržavaju Vučića i ovu zločinačku, antidržavnu, izdajničku vlast. Obradujem se kada vidim žal zbog uspeha Hrvatske na licima onih koji dotičnog glasaju. Jebiga, navijam za Boginju u Zagrebu. A birali su me na fuci.

Gatuzo je. Pozz

15. Hahah Zap ti si bre budala

16. A ovi što pišu ove tekstove za informer, veliki rispekt za preduzetnički duh i valjano opipavanje pulsa krezubog dela Srbije (ekvivalentno to rade i Hrv mediji za njihove kockaste krezube). Bukvalno dižu čitanost trodduplo, prvo citaju krezubi trogloditi, pa onda cuck-libtardi da bi se triggerovali, pa čak i mi normalni iz znatizelje. A pare kaplju.

17. Hvala Bogu sto imam para, lep sam i jebem, pa me Svetsko ne zanima

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.