Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Либтард сигурно најодвратнија реч на интернету поред ликуша

2. Slazem se i jebi ga dominice fukara si

3. I ne ide ti od ruke to budjenje nacionalne svesti. A to kurčenje, isticanje ustaških simbola i slično će raditi u svome toru a ne u našem i to ne bi trebalo da ti smeta. Neiskorenjivo je to kod nas balkanaca

4. Мучи ме једно питање годинама, често се потеже у неким онлајн расправама па ако може неко да ми објасни, типа неко каже он јебе или ја јебем, што би требало појачати позицију учесника у разговору.

Како то чињеница да неко гура свој курац у нечију пичку, чмар или бундеву треба да утиче на неког другог као саговорника? ОК, њему је лепо и то је то, као и некоме ко ужива у конзумације алкохола, читању књиге или гледању филма.

Не знам како би звучало кад као аргумент неко употреби, ало ја бре гледам Манчестер на тв- у мајмуне сваке суботе, а шта ти радиш?

5. Nije bukvalno da jebe nego to je od fraze "he fucks" što znaci da je taj koji "jebe" na nekom specijalnom nedodirljivom nivou. Superlativ od "cool".

Obično ga koriste egoiste i osobe koje su u stvarnosti sušta suprotnost toj frazi.

6. Не, овде се мисли на дословно јебање, типа леп сам и јебем.

7. Koristi se jer je navodno privilegija imati snošaj, iz razloga jer ga neki nemaju. Ali to su incidenti, tipa Dominik de Koko, kome sam u bulju zakoko, i sledstveno tome, izlazim iz ove rasprave sada kao pobednik, i to po njegovim pravilima.

Kolega Bomb, svaka čast na oštrom oku.

8. Ahh jebi ga, nisam u toku xexe

9. Ја конкретно мислим да је то неко дно еволутивне лествице, неко лоше генетско укрштање генерацијама и то. Мислим сви волимо да јебено, нема ту шта, али некако увек сажаљиво прочитам кад то неко потеже.

Мени је то на нивоу зајебавања некога због тога што је Ром (Деку) или низак (Бохор). Добро то у зезању поменути, али да оно инсистираш е ти си Ром, а ја нисам битцх плеасе...

10. E pa sad, nije to isto, zajebavanje i progon nekoga po osnovi da je cigan, je sasvim opravdano. Za eventualni nedostatak snošaja može postojati hiljade razloga intimne prirode, a za bivanje ciganom samo jedan a to su ćale Terminator i keva Kasandra i to je dovoljno za svaku osudu. Dno je prozivanje te vrste, ali Zapata je bugarin pa ono, navikavaj se.

11. Чекај како ико може бити уздизан или спуштан самим чином рођења? Како је то нечији успех или кривица?

12. Zato što je u 99% slučajeva i on sam ciganštura, jer iver ne pada daleko od Bosne

13. Odličan argument. Ja sad okačim Šešelja kako pali njihovu i egal smo?
    Budalo

14. Ja okačim jasenovac i u prednosti sam?

Pametni..

15. Šešelj je popalio hrvatskih zastava da se može prekriti pola Evrope, šta je ovde novo. Mada mi je nejasno da slaviš pobedu na SP u fudbalu paljenjem bilo čije zastave al ok. Shvatiće i oni jednom, jbg uvek je inicijativa stizala od mudrijih

16. Poenta je da nas smatraju smećem, proterali svu srbadiju koju nisu stigli da pobiju. Mrze nas iz dna duše.

Ne podnose naše sportske uspehe nikako, gnušaju se mogućnosti da Mažić sudi finale.

Ali ne, mi smo politički korektni, mi navijamo za susjede, mi smo fensi jelte.

More mrš u pičku materinu i hrvati i oni koji ih vole. Idite u split, knin, vukovar i kažite im koliko ih volite.

17. tipična spika za osobu koja nije mrdnula iz Srbije...

18. Imam ja 2 druga poznanika ili kako god koji mrze Hrvate iz dna duše. Mislim da su me oni i naterali da nesvesno navijam za Hrvate sad protiv Rus
    Majice na kragnicu tipa Lakosta kratak rukav sat na ruci bele boje kao i bela narukvica plastican tri cetvrti farmerke falš torbica guči oko vrata i japanke na nogama civilno služili vojsku jedan u staračkom domu drugi u bolnici i niko im iz familije nije ratovao.
    Mani me toga

19. Milošević: Molim vas, 6 hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine; napadala je cela Prva armija, vazduhoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA, a oni nisu odbranili Knin, kojem se može prići samo iz tri pravca; nisu ga mogli braniti ni 12 sati!?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.