Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Presirotinjski mentalitet imamo, da komsiji crkne krava i to, bas zraci krezubija time

2. Gambi kunem ti se to reko lik haha

3. Pa i deluje skroz realno zato mi je i smesno hahah

4. Znas onu staru "cemu se glup ponosi, pametan se stidi". I bas zbog tih balvana ova zemlja nece daleko nikada.

5. Nenavijanjem za Hrvatsku ne navijate ni za Republiku Srpsku Krajinu.

Radikal:
    https://i.imgur.com/4YJ5CPl.jpg

6. Presirotinjski mentalitet imamo, da komsiji crkne krava i to, bas zraci krezubija time

ja baš ne znam nijedan narod koji ima taj mentalitet da komšiji crkne krava, samo srbi govna majku im jebem

7. i Hrvati, budimo pošteni. Bošnje ne računam u naciju.

8. Marlon Brutal je predvodnik te krezubije i onako je disperzira kroz muziku. Omladina će biti sve zadrtija sa čobanima na čelu.

9. Bukvalno svaka nacija na planeti zemlji ima taj mentalitet, a to što na fejsu vidiš samo srbe to je drugo jbg

10. Kod nas je baš izraženo jer su preci tlačeni stotine godina unazad od Osmanlija pa se deca uče da mrze sve što je izvan njihovog vidnog polja.

11. ја мрзим цијели свијет јел то ок?

12. мислим да је то ок јер су људи као жива бића говна међу којима има свијетлих примјерака хехе како сам ово лијепо рекао

13. Mrtva je trka izmedju da komšiji crkne krava mentaliteta i Srbi su najgori narod na svetu mentaliteta

14. ja sam za ovo drugo, a imam iskustva u boravcima među svim rasama i kontinentima

15. него видим ови дани фудбалске паузе лоше утичу на вас, дотичете се неких тешких тема, ех фудбале штуцно поцијепана

16. srbi su duše kad ih malo bolje upoznaš

17. Pazi, imam iza sebe ekipu '97-'01, gotive me kao vodju jer sam najstariji i sve, istina izbegava me moja generacija al i za to mi vrišti pimpek, svejedno se vidjamo jednom u tri meseca kad se pogodi da prodjem negde gde gužvaju limenke, dragstor tipa u dva ujutro

Ili kad me pozovu na buksnu al otkako udarila kriza vare se singlići ili dabl s ortakom iz detinjstva, tako da ni tu

Tužno mnogo. Al kažem ti, celo četvrto dva iz tehničke je spremno dizgine za mene, tako da se ja samnom ne bi zajebavo

18. Kaže ovaj ma jebe mi se ko će da osvoji samo Hrvati da ispadnu hahah izgleda da mu ne smeta više što su Fra j Bel priznali Kosovo

19. Kako ne voleti škudetta nakon ovako fino sročenog upozorenja. Lepo te uvede u priču i da ti doznanja zašto se nije zajebavati sa njim

20. ispašće već u polufinalu reci mu da ne brine. je li engleska priznala kosovo?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.