Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Dok sve i jedna clanica commonwealtha ne prizna Kosovo, nismo na čisto sa Englezima!!!

2. ми ћемо признати шкотску и велс кад дођу на ред опушћено

3. Hrvatska najljepši fudbal pored Belgije igra, naravno da ću navijati za njih, jebe mi se što je to Hrvatska. Jebeni krezubi averidži, tačno se vidi ta neka klasna pripadnost ljudi koji pljuju one što navijaju za kroasane. Prodavač kulena, brojač sedišta u pozorištu, lik koji preti nalaženjem preko ajpi adrese itd. Još samo fali Mitke da svojim ćiriličnim stilom dodje da prosipa mudrosti zašto sam ja izdajnik jer navijam za Hrvatsku.

4. Ustase do trofeja.

Evo zore evo dana

5. ja za francuze.rusima treba odati priznanje kako su se drzali protiv hr, nisu presli na njihovu polovinu 10 puta a dali 2 gola.voleo bi da budu fra i eng u finalu, gotivim eng zbog njihove lige, eto mislim da sam naveo valjan razlog zaso navijam za eng

6. Šomi23 kao deci pušio nam je

7. Fra-Bel, biće perverzna tekma. Maj gad. Kad se ubace u svoj element, ne može niko da ih zaustavi. Klaona sa puno golova, možem u Banat od 200 gr. Za Hrvate nzm al kapiram da mogu da izbace Britiše i to je to, ali nije mala stvar biti vicešampion u konkurenciji sa ekipama koje koštaju 500+ milki

8. Ja jos ne mogu da verujem. Ovakav naslov nigde na svetu ne postoji.

9. Bilo je i kletvi ihaaaj

10. Zamisli kad Dragan J Vučićević nekog prokune, pa to mu se vrati ko jojo i to duplo, msm s kojim pravom, soroševac

11. Jel ima neko onaj naslov nešto kao tramp se plaši rusa jer imaju snimak na kom kurve pišaju po njemu
    To je vrhunac

12. Ono sto je problem tu je to sto su to prorezimske novine pa brate mislim stvarno

13. A gde iščezli naslovi TRAMPE SRBINE, e jebati ja geopolitiku kad je vode novinar i populista

14. koji crni novinar

15. Treba za ovo da se uradi onaj mim sa ekspanzijom mozga

16. zasto informer
    zato sto necu vise da me lazu

17. Eng fra i belgija su nas bombardovale

Okrecem se klupskim obavezama

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.