Pratim vas par dana ovde od kako je zavrseno cetvrtfinale i koji je bre vama kurac sa tim ko za koga navija jeste realni? Bolje se vratite na zvezda-partizan manje je retardirano
ma sta nas briga za hrvate,mi dok se ne oporavimo eknomomski ne treba ni jedan uspeh u sportu da imamo.pa kad izbacimo ove gmazove iz sportskih uprava onda cemo da imamo rezultate.
Elem ovom perisicu se smejali svi za kretensku frizuru na euro kad je bio najbolji igrac hrvata i evo ga sad opet gledaj sta radi da sam hrvat voleo bi ga ko brata rodjenog
Nekako mi je bilo realno da deknu Engleze e sad egal će da bude i sa Francuzima iako su lošiji dosta al finale al ako dobiju druže ko će ih slišati ahhah
SUMA SUMARE AAHAAHHAH MAJKU TI JEBEM
Otkud to da ja navijam za hrvate batke ajde nađi mi to
Funkcionalno si nepismen jbg šta možeš nisi kriv ne daj se
Pratim vas par dana ovde od kako je zavrseno cetvrtfinale i koji je bre vama kurac sa tim ko za koga navija jeste realni? Bolje se vratite na zvezda-partizan manje je retardirano
Sad su hrvati najjranjiviji, 80% nacije pijano, sad da krenemo tenkovima nema stajanja do Istre. A UN ne bi reagovao jebavaju se s kineskim sankcijama
ma sta nas briga za hrvate,mi dok se ne oporavimo eknomomski ne treba ni jedan uspeh u sportu da imamo.pa kad izbacimo ove gmazove iz sportskih uprava onda cemo da imamo rezultate.
Svaka cast hrvatima nema sta
možda zato što je ušo pre 20 min? xdd
Ako Nolo ne osvoji Vimbldon nema mi oporavka
nolo jebe cilica u finalu, cilic slusa boze pravde sa tacnom u ruci
Najgore SP ikad
možda zato što je ušo pre 20 min? xdd
Pa upravo, posle 20min puca sprint a nasi su u 16-om odmrmorili svoje
https://youtu.be/GC87hm1klaM
Elem ovom perisicu se smejali svi za kretensku frizuru na euro kad je bio najbolji igrac hrvata i evo ga sad opet gledaj sta radi da sam hrvat voleo bi ga ko brata rodjenog
Mnogo bih voleo da hrvati osvoje da pocrkaju kisele radikalske lobanjice
Baš mi je sad drago što je Hrvatska pobedila, pogotovo kad vidim da su protiv navijali jedino bosanci i bugari, baš baš.
Svaka čast braći Hrvatima, posvetite nam jedan gol u finalu i donesite Boginju u Zagreb!
E sad se već množi gamad evo počelo je ajde zdravo
Evo vam ga ovaj banovani video da ga zalite
Nekako mi je bilo realno da deknu Engleze e sad egal će da bude i sa Francuzima iako su lošiji dosta al finale al ako dobiju druže ko će ih slišati ahhah
Zdravo Komad bebo ajde da slavimo zajedno uz punč