Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Ne moze da se zivi u Frankfurtu trenutno, gori od buke, auta, pesama, navijanja

2. Standardni forum, bitno je udarati kontru, šatro nerviraš ljude, samo poslije 3 minute počinje upinjanje i onda je debilno, šta vam je ljudi

3. Pa to bi bilo ok da je 2009

4. -BRAVO KOMŠIJE SVAKA ČAST IMATE TIM A NE KO ONI NAŠI HE HE SVAKA ČAST NAVIJAO SAM ZA VAS

-oke ćetnik, bok

5. Pa ozb koji kurac kao e aj sad navijam za hrvate jer neki tamo navijaju za neke druge. Ili aj navijam za engleze jer igraju protiv hrvata. Nejasno mi je totalno gledao sam tekmu naravno jer je polufinale sp al ono nisam navijao ni za koga jer me boli kurac bas za i jedne i druge mozda bi mi bilo malo draze da su dobili englezi eto ali sta ima da volim mrtve engleze smrdljive

Ko kad partizan igra protiv tipa artmedije sta sad da navijam za partizan? Ili za neku artmediju tamo? Boli me kurac to cak i ne gledam jer me ne zanima

6. Ps brt ovaj zadnji pasus zamišljam negde na pomazimo kako izlazi iz ustiju nekog kuce dobrog i vrištim hahaha

7. gledao sam tekmu naravno jer je polufinale sp al ono nisam navijao ni za koga jer me boli kurac bas za i jedne i druge

Pa ovo je jedna lepo upakovana prosta istina

8. najverca zelja poslednjih godinu dana mi je bila da divljacki jebem pickoustom zenu dok on cuckolduje tu negde ili kako se vec to zove ne znam. Od pre nekoliko minuta sve sto zelim je da se francuska posere po ovim crnokosuljasima

9. Ja danas: ucim napamet pesmu ic kamin houm

Ja u nedelju: ucim himnu francuske

Ja u pon: kiselost jer hrvati jebeni osvojice sig

10. Keep calm its NOT coming home

11. Pa normalno ako te boli kurac za jedne i za druge da ne navijas nego samo gledas. Mene ne boli kurac, drago mi je sto su pobedili hrvati i zbog njih i zbog nasih sitnih dusa da im se popisaju po faci jer nisu za bolje

12. Crni ovaj đurđević ala ne zna gde je, siguran je da finale neće biti kao prošlo finale SP kad je nemačka pobedila brazil sa 7:1, suma sumare haha burazer preglupi

13. Iskreno se nadam da će ubuduće biti ljubinko u studiju a ne ova gluperda

14. Zbog tarzana i radikala, napred hrvati

15. Bata Mirković da bude u studiju! Da vidimo kako se kiseli ako susjedi osvoje

16. On zna kolika muda imaju hrvati xd

17. Au jebote, ja gledao na RTS HD-u i tu su puštali Hrvatsku himnu, ali ovo je zaista za kamenovati jebeno

18. Hd uvek krece ranije dok su u tunelu tako da je bilo sve.

19. Na tom istom RTS-u su znali nakon onoga još 30 puta da prikažu kako neki šiptar s drveta nekog vozika dron sa zastavom velike albanije, u sred Beograda, ali se Hrvatska himna u toku polufinala svetskog u toku intoniranja prenositi neće!

20. Hahah ali koja kiselost posle 1000 godina zbog neke tarzanije braco stvrn ne kapiram

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.