velikiblek
Hd uvek krece ranije dok su u tunelu tako da je bilo sve.
malopre
Da, ali ladno su i na običnom RTS-u mogli da stignu na prenos, bukvalno je onaj swislion ili koji je već kurac sponzor prenosa ona slika na kraju reklame stajala 30 sekundi i jače jebeno
Ali koja savršena oluja (hehe) događaja, ludi rezultati prve faze koji su omogućili jednu presmešnu polovinu kostura, raspadnuta Argentina, onda Španija menja selektora, gubi od Rusije, ali naravno tu sreću i oluju (hehe) treba zaslužiti, nijedna mrlja na ovo finale hrvata, na terenu, van terena naravno ima tu koketiranja sa ustašoidnim glupostima, Kolinda itd, ali to je isto neka čar... svakako najbolje prvenstvo, ne bi ga menjao za neko sterilno sa Španijom i Brazilom nekim u završnici
Pa normalno ako te boli kurac za jedne i za druge da ne navijas nego samo gledas. Mene ne boli kurac, drago mi je sto su pobedili hrvati i zbog njih i zbog nasih sitnih dusa da im se popisaju po faci jer nisu za bolje
zasluzeno su hrce prosle.englezi su trilijardu puta vratili onom nalozenom magarcu loptu nazad.onako ne bi bugarska igrala da cuva rezultat.
sto stojanovic nije sme da podigne ton kada su hrvati dali gol i pogodili stativu.kao da je najavio pauzu u jedrilicarstvu.
Dovode zemlju u red. Ne dozvoljavaju ustaško divljanje na javnom servisu, reciprocitet braćo, kad smo mi osvajali medalje, hrt je prenose prekidao, molim vas
Hd uvek krece ranije dok su u tunelu tako da je bilo sve.
malopre
Da, ali ladno su i na običnom RTS-u mogli da stignu na prenos, bukvalno je onaj swislion ili koji je već kurac sponzor prenosa ona slika na kraju reklame stajala 30 sekundi i jače jebeno
ногомет је игра у којој увијек побјеђују хрвати
иначе да л је реално да су ушли у финале јебемиуста
Ali koja savršena oluja (hehe) događaja, ludi rezultati prve faze koji su omogućili jednu presmešnu polovinu kostura, raspadnuta Argentina, onda Španija menja selektora, gubi od Rusije, ali naravno tu sreću i oluju (hehe) treba zaslužiti, nijedna mrlja na ovo finale hrvata, na terenu, van terena naravno ima tu koketiranja sa ustašoidnim glupostima, Kolinda itd, ali to je isto neka čar... svakako najbolje prvenstvo, ne bi ga menjao za neko sterilno sa Španijom i Brazilom nekim u završnici
Gospoda
https://www.instagram.com/p/BlGzrgegZNW/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1p06sgbjn7wrp
ахаххаахх син Бога сунца, ово Панинаро сиг, шокантна ствар Кроација у финалу па ајде
Ko ono rece, Kejn ce im zabit 3 komada... a Kejn ne uradi nista, ko pickin dim xexe
https://pbs.twimg.com/profile_images/2310691596/PantaLegenda_400x400.jpg
Bravo, Hrvati, svaka cast. Ulazem 1000 din u kladionicu da pobede Francuze
Da kolega
http://www.whoframedruelfox.com/wp-content/uploads/2012/07/Luka_Modric_738015a.jpg
Ma bolji smo duplo, ali imali su sreće.
zasluzeno su hrce prosle.englezi su trilijardu puta vratili onom nalozenom magarcu loptu nazad.onako ne bi bugarska igrala da cuva rezultat.
sto stojanovic nije sme da podigne ton kada su hrvati dali gol i pogodili stativu.kao da je najavio pauzu u jedrilicarstvu.
Zato sto je picka a mi radikalska drzava
Aca govno
SNS > svi ostali
Dovode zemlju u red. Ne dozvoljavaju ustaško divljanje na javnom servisu, reciprocitet braćo, kad smo mi osvajali medalje, hrt je prenose prekidao, molim vas
SNS ♡
A sad je pitanje, sta to oni imaju ili rade a mi ne I kako dodjose do finala.
Šta on to ima što nemam ja XD
Pa u finalu su zato što imaju jak tim i usralo ih je sa protivnicima u nokaut fazi, šta nije jasno
Nemereš od ljajića i mitrovića da praviš modrića i mandžukića