Prijava

Opštepoznata je činjenica da naš kolega autor bombaš, iliti govnaš, kako ga mnogi odmilja zovu, ima sve učestalije napade paranoje i šizofrenije, tako da je samo pitanje trenutka kada će ga dvojica grmalja svezati preko ledja, spakovati u kombi i odvesti u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa.

Jedan od njegovih najvećih ispada, bio je onaj s proleća kada je napisao skriptu za minusiranje autora i registrovao preko hiljadu naloga sa kojih ju je aktivirao, predstavljajući se kao EKIPA, pokušavajući tako da umanji svoju jadnost i činjenicu da se zapravo radilo o samo jednom jedinom ubudjalom bedniku, njemu samom.

Obzirom da sam pre svega jedan veliki humanista i altruista, odlučio sam da otvorim temu na kojoj bi svako od nas mogao da arhivira, odnosno zabeleži njegove izjave na ovom sajtu date u trenucima eskalacije njegovog duševnog stanja, u cilju pomaganja psihijatrima koji budu bili zaduženi za njegovo lečenje. Analizom ove kolekcije njegovih izjava, njima će posao biti značajno olakšan i biće im omogućeno da istom pristupe mnogo studioznije.

Dakle, kada bombaš bude smešten u ludnicu, ja ću odštampati ovu temu i priložiti je u njegov zdravstveni karton.

Na ovoj temi su dobrodošli svi osim bombaša samog. Sve što je potrebno jeste da, kada naletite na neki ispad ovog maloumnog paranoika, citirate ga ovde uz komentar u kome navodite na koju temu je izrečen. Dakle da počnemo!

https://i.imgur.com/b6imjYI.jpg

O vučiću

bombas
Hah, oprace ga za dva meseca max, kao da nikad nije postojao.

pre 26 dana

bombi, nauci me da pišem skripte

očekivao sam više pikanterija jer najavljuješ ovo već 2 dana, razočaran sam

nemaš baš nekih dokaza, npr. solidarni dupli, prepiske neke itd.

Najjači je sa ovim debeovskim dojavama kad se istripuje kako je "vučić gotov, samo on to ne zna"(ali zato zna bombaš), "pada za dva meseca", onda ih prodju 6, pa se potvrdi kolika je debilčina, mislim to se zaključi odmah u momentu kad napiše post, ali ovako je još sladje. Kakav isparanoisani umobolnik

bombas
Prijatelju, on je pusten niz vodu samo sto to jos ne zna. Ono sta sad radi je spasavanje dupeta ako moze.

Mene vise brine banda koja dolazi posle njega.

pre 27 dana

Trebalo je ovo uraditi još odavno, do sad bi ova tema imala preko sto strana, ali glavno je da se konačno krenulo sa analizom ovog šizofrenika. Pozdravljam ideju!

https://i.imgur.com/EIwbZMr.jpg

na oruzje sinovi

ps: pogresio si nalog, ako si na jahtung sa chrome, gledaj na mozilu Roberto Rochi

Ajde priznaj šta si me pitao sa naloga Turk u pvt juče, govnaš, i šta si mi tražio, a onda pobrisao poruke?

Ljudi ovde nisu svesni koliko si ti bolestan lik

mislim ipak
https://i.imgur.com/EIwbZMr.jpg

brutal, hahahahahahahahahah

Sva ova čudna imena u poslednje registrovanim, to su sve bombaševi nalozi, da znate. Verovatno se sprema za novi napad skriptom

revoluzsione, nas zajednicki nalog

u duhu razumevanja za one kojima je potrebna pomoc - treba da se izvinis ovom sajtu za sve bljuvotine, uvrede, psovke nedostojne bilo kog coveka na svetu ma koliki debil bio. Tu racunam sve naloge, pocev od Bob roka, plataplusa, preko poznatih 20-ak naloga sa kojih si pisao bljuvotine iz kojih odise neznanje, satanizam i ocigledna nemogucnost uspostavljanja normalnog socijalnog kontakta, kao i 140 naloga sa kojih nisi dobio sansu da pises zbog banova. U suprotnom na svako slovo koje napises, bices podsecan ko si i sta si.

All your base belong to me.

Svi njegovi postovi sa ove teme. Dragi psihijatri, imajte strpljenja
https://vukajlija.com/forum/teme/73279-abibas?strana=1