Prijava

Petar Pan Pezo$
pa sobzirom da se klinke danas satiru vec sa 12 i nisi nesto napredan u generaciji ako si nevin sa skoro 16 godina

oduvek mi je nešto smrdelo u vezi tebe, sad znam i šta

Maestro ti je objasnio najlakši mogući način, i budi siguran da će to biti prosečna riba ali jebaćeš i moći ćeš da dodješ posle na forum i napišeš

JA JEBEM!

Aha treba da se jebem sa 15 snekom polu raspalom kurvom(Nađi mi poštenu učenu patrijahalno vaspitanu odlikašicu koje će se jebati sa 15 tako da popuši ga) onda dobijem sidu i dumrem sa 20 baš lepo mogu reći...........

Тхе Проф
Stevčo, šta se sa tobom dešava?!? Ako nisi "ebo" nemaš ni prava da koristiš taj kulerski oblik glagola "jebati", ti jasno?!

Drugo, šta je problem? Mlad si momak, život ti je krenuo, cenim, uzlaznijom putanjom...Jesi stidljiv, ili šta? Skidanje mraka je mnooogo lakše nego što ti se čini a oplemeniće te, garantujem! Sećam se koju sam ja imao frku da to "odradim" i na kraju se desilo i bilo sranje ko i svima što bude prvi put...al onda sam krenuo da kidam, jbg.

Devojke znaju šta i kako, veruj mi. Čak i ako si ti stidljiv i potrefiš joj pupak od tremčuge.

P.s samo mojne da se napiješ, budi svestan sve vreme.

Cenim te kao čoveka, jer sam te dobro upoznao na VOS-u.
Nije mi potrebno puno da analiziram čoveka, i za tebe cenim da si ljudina.
Ne slažem se ipak sa tobom u ovoj analizi za malenog Stevču.
I ja nisam je*o, i smatram VELIKIM GREHOM, ovo sve što si ti nabrojao.
Ništa pre zvaničnog braka, iliti zajedničkog života.

Živ bio!

Samo se sa Maestrom slazem, to je jedina istina

Đus iskren si...swaka čast...ja sam doživio da na putu prema jezeru lik izletawa iz sumice i gol i drka ga na majjku moju i sestru...pa imo sam 14 godina i da sam ga ufatio izjednaćio bi ga sa dnom jezera..

Hahaha ok Zajk, Sunce moje, ali nije to bila analiza već razvijena konstatacija na njegovo javljanje...a da li je seks pre braka greh ili ne, hm, meni je gori greh loš a večan brak ali to već nije za polemiku između nas dvojice:)

Ljubac

Seks bez emocija je najvece sranje. Cuvaj se legendo za neku finu devojku koju ces voleti i koja cete voleti. Onda kad budete imali seksualne odnose, osecat ces se lepse nego da jebes kurve. Samo izbrisi iz glave ono sto gledas u pornicima, i ne brini ni ovi sa vukasa nisu nikakvi jebaci. Neki da se nisu ozenili, picke ne bi dobili. Lep pozdrav svako dobro

Neki da se nisu ozenili, picke ne bi dobili

So fucking true

Seks sa emocijom jeste najlepši...al ponekad je seks samo seks. Strastvena ljubav između jednog muskarca i žene nije doživotna, to su odvratne civilizacijske zablude i zato je previše ljudi na planeti nesrećno i frustrirano.

I zašto je alternativa "čuvanju za onu pravu/onog pravog" jebanje kurvi odnosno trpanje sa trojicom istovremeno? Mislim, šta čuvate? Ok, treba koristiti zaštitu i to ali treba uživati u životu i jednoj od retko zabavnih aktivnoati u istom (pored svih pravila, zakona, nameta, ogranicenja) a to je seks.
Opustite se malo, jbt, čitajte Rajha:)

P.s Kako znati da je vodjenje ljubavi sa ljubavlju tvog života najjača stvar ako to nemaš ni sa čim da uporediš?

seks sa emocijom je lep prvih 4 do 6 puta maksimum, posle toga em smara sa istom da se jebes, em ako je i dalje volis imaces osecaj kao da se jebes sa sestrom.

bolje jedan seks mesecno sa drugom ribom nego svaki dan sa istom da se jebes

75% slaganje sa pezosom...Ok, ako si u vezi/braku i volis svoju ribu/ženu, nebitno imali decu ili ne (jer vaš seksualni život nema veze sa njima), osecas privlacnost prema njoj mozda i pored koje kile viška/kose manjka i koju godinu više...al kad-tad kapiram da mora da počne da preovladava onaj zivotinjski instinkt u muskarcu/zeni i oni žele da upoznaju i ostatak "krda". Kad taj momenat dodje, mnogo toga zavisi od količine (ne)iživljenosti i frustriranosti proistekle iz iste.

Treba jebati i biti jeban, treba voleti i biti voljen. Ne treba biti bigot.

A sta ako se cuvas za pravog/pravu i onda brak i jebanje i razvedete se za godinu dana jel onda opet cekas drugog pravog/pravu ili kako?

Seks je poput napijanja ili bavljenja sportom ili tako nesto-aktivnost koja donosi zadovoljstvo. I to tako treba i gledati i jebati se ako ti se jebe i u mogucnosti si. Ostalo je drvljenje kurca

Ko je nevin jasam nevin

Teme koje sadrže brak i u kojima učestvuje pseto, su uvek zanimljive za ispratiti...upis

Tu je i pezos brt znaci zenska prava teze nuli na ovoj temi xd