Prijava

Jeste da sam već napisao da ne jebem odavno pa nisam možda najkompetentnija osoba da pričam o ovome, ali po meni je bolje za sve mlađe da traže ili kurvu (profesionalku) ili kurvu (pijanu drolju) za skidanje nevinosti. Jeste seks sa emocijama lijepa stvar, ali danas mladim momcima da nađu djevojku prema kojoj vrijedi razvijati neke emocije, šanse su ko FK Sremcu uz Čerevića da uđe u Bundesligu. A nije to ni jedini razlog, ima još:

1. Manja je nervoza kad trebaš da jebeš kurvu kod koje je diskrecija zagarantovana, ili klinku koja se sutra neće ni sjećati da je bila jebana, nego kad trebaš to da radiš sa nekim koga gledaš kao srodnu dušu i majku tvoje buduće djece.

2. Kad si već jebavo i imaš određenu kilometražu, bolji ćeš izbor napraviti kad dođe na red ženidba i smirivanje, jer opšte je poznato da mi muškarci često ne pravimo razliku između dobrog seksa i ljubavi (a razlika je ogromna). Neiskusnog momka može da uhvati seoska kurava koja je pregurala 35-40 godina i odlučila da se udaje jer je više niko neće, i da mu podvali svoje jebačko umijeće za ljubav, jer ovaj nesrećnik prvi put kad proba seks neće znati šta ga je snašlo i upecaće se ko tolstolobik na kuruz.

3. Iako sve romantične dušice pričaju da za uspješnu vezu nije bitan dobar seks, to su bajke, i svi znamo da je seks uvijek bitan, negde više, negde manje. E sad, radi se o tome što nevina žena može da se čuva za brak i prvi out u krevetu da bude dobra i zadovolji muža. Dok muškarac to ne može (ne muža da zadovolji već ženu), jer su svi nevini muškarci loši u krevetu, bez izuzetaka. I da bi muškarac naučio da zadovolji ženu potreban mu je trening i iskustvo. Naravno, prava žena vas neće ostaviti samo zato što loše jebete, ali će to uvijek biti ogroman minus. A i zar vi sami ne želite da pružite nezaboravno iskustvo ženi koju volite?

Ima još razloga, ali tekst je i ovako predugačak, malo sam odužio....

Pa nisam rekao da emocije osecas prema jednoj ribi, ali je bitno da ih osecas. Bar meni. Nikad nisam jebao kurvu niti bih ali seks sa emocijama i razlicitim ribama svakako.

Hah, jebote.. al' su pojedini opterećeni umovi.. relax
https://m.youtube.com/watch?v=QHpfrfhuiq8

maloletni bosanci pričaju o seksu, šta još čovek može da tražii od života

Vi oženjeni muškarci (čitaj zarobljenici), nemate pravo u ucesca u temi

Ljubav je nagomilavanje oksitocina u mozgu, seks je nagomilavanje različitih telesnih nadražaja koji dovode do sekrecije mnogo većeg broja supstanci tipa dopamina. Šta vas više radi?

Neki kažu da su posledice slomljenog srca skoro identične skidanju sa heroina... Just sayin

Hahaha neki lazu

Da li si ikada voleo iskreno dečije

Da li si ti nekad bio heroinski zavisnik?

i biti jeban

Joj nemojte više ko Boga vas molim, upravo jedem grašak iz konzerve i apelujem na sve ljude dobre volje da promene malo

Jane odvratan si preodvratan spem duplak i zelim ti neku gljivicnu infekciju stopala

Prvi put sam jebo u sedmom razredu rekao sam joj da drži džojstik od sege dok sam joj prstom trljao pičku ovlažila ja se skinuo skinuo joj gaće, ostala u suknji, podigao je poseo je na kitu neće neće uđe skakala jedno 5—6 min ja svršio sit u nju eto.
Dakle nađeš ribu koja hoće da bude solo sa tobom ovlažiš je prstom, sutlijašem ili balaševićevim stihovima i isti ne biraš način da dođeš do pičke peri sudove nek te prozivaju sa si papučar da si ne znam šta ali sve samo da dođeš do pičke. Ima još caka što bi rekao tilmo tipa uvo, vrat, sisa, ali verujte vatajte za pičku pa posle ako neće jbg drkaj ga ko te jebe kad si gadan

Deku. Jer pravi yeahbatch daje ribi da mu drži džojstik.

Probaću večeras da je silujem metodama gorenavedenim