Pitanje autor - odgovor moderator

1. Jebem ti kandilo kako sam zaboravio jebenu sifru, ne mogu vise da se ulogujem na nalog star 11 godina

2. Dešava se. Ima moj brat nekoliko naloga ovde koje su on i drugar otvarali, pa vremenom su pozaboravljali i juzernejmove, a kamoli šifre. Ostala su im samo dva profila gde se još znaju ulogovati.

3. Uloguj se na gugl mejlom sa kog si napravio profil pa novo dugme

4. Ma brate to mi je neki prastari mail za koji ne znam ni password jer sam ga pravio 2003e cini mi se, ima domen @ptt.yu lolo

5. Au matori ja 2003 prvi put video picku na zdfu

6. https://vukajlija.com/recnik/autori/242222
    sve ću dati da se ulogujem na ovaj nalog ali uspeti neću

7. jer sam namerno stavio šifru da bude asdiajcjsdojfi23423432ijfdsoijif da nikad ne uđem više
    mislim nije mi to šifra, ali na taj fazon

8. Ђе си смаре, како је у матагужи? је л Рајка добро?

9. Аутор плиду

Прима га на спиду

10. Može neki dokoni moderator da mi promeni nik u Душан ili samo da skine ove zagrade sa ovog šta mu je lakše?

11. Slobodan je samo dusan1002
    Ako ti nesto znaci

12. haha a jebi ga, nista onda

13. A duša si neka vidim
    To za 1002 se ja kao sprdam jer ima lik ovde dusan1001 pa kao ti da budes 1002
    Moze ti se promeniti nik moderator ti odabere 20 ili koliko ti promenis sam u sta oces kad ti izadje opcija na profilu i posle to poskida te odabrane i ko pravi si
    Dakle modu pvt

14. Uz odredjeno znak paznje, 200 grama kafe, pice neko, parfem

15. Sećer i ratluk i kafa? može to?

16. U kocke da, to je ok skroz

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.