Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Дајте опцију брисања налога ово смара
1. resetuj sifru na neka random slova
2. promeni mejl u podesavanjima na neki nepostojeci
done
Јел 100е дневница или
Zato što su posteri bili daleko popularniji i češće politički motivisani?
100 fiksno, postoje i bonusi ali to samo za dežurstva vikendom...
Oš trajni, Poluobrvo?:)
zvao vučić i reko gasi to, del boj će mi doći glave sa posterima
pa da, kaizen pička prodana
Da, baš kad čovek oće da filtrira sliku o sebi na netu naredi DBu da uklone postere sa njegovim likom sa vukajlija.com jer su popularni:)
Оћу трајни али да се трајнује и сподоба .Вук
Koliko te plaćaju da tako pričaš, Profe
Je l ukusan sendvič, botino?!
Hmm pa danas sam već dobar 800din za dežurstvo...a ako recimo banujem kapetana Poluobrvu jer agituje protiv naprednih onda još 200:)
Aha, imate i po učinku, to je dobro
Je l' ukusan sendvič, botino?!
Ja to nigdje nisam napisao, samo sam ukazao da je tvoje poređenje definicija i postera u ovom slučaju glupo.
stalno se nešto bunite pokušajte za promjenu da uradite nešto dobro. podrška profu.
Anđela
Mislim da pripadam ovim mladim nadama jer sam se registrovao pre 6 meseci a imam veci zbir na defkama nego neki koji su tamo uvršteni. Ako postoji razlog zbog kojeg nisam svrstan u tu grupu, voleo bih da ga znam. Pored toga, na listi se nalaze 2 naloga od istog autora (skudetto i jahtung), pa bih voleo da obratite paznju na to kako bi lista bila sto relevantnija.
Nema problema. Sredjeno, pozdrav!
Nece PVT