Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Дајте опцију брисања налога ово смара
1. resetuj sifru na neka random slova
2. promeni mejl u podesavanjima na neki nepostojeci
done
Јел 100е дневница или
Zato što su posteri bili daleko popularniji i češće politički motivisani?
100 fiksno, postoje i bonusi ali to samo za dežurstva vikendom...
Oš trajni, Poluobrvo?:)
zvao vučić i reko gasi to, del boj će mi doći glave sa posterima
pa da, kaizen pička prodana
Da, baš kad čovek oće da filtrira sliku o sebi na netu naredi DBu da uklone postere sa njegovim likom sa vukajlija.com jer su popularni:)
Оћу трајни али да се трајнује и сподоба .Вук
Koliko te plaćaju da tako pričaš, Profe
Je l ukusan sendvič, botino?!
Hmm pa danas sam već dobar 800din za dežurstvo...a ako recimo banujem kapetana Poluobrvu jer agituje protiv naprednih onda još 200:)
Aha, imate i po učinku, to je dobro
Je l' ukusan sendvič, botino?!
Ja to nigdje nisam napisao, samo sam ukazao da je tvoje poređenje definicija i postera u ovom slučaju glupo.
stalno se nešto bunite pokušajte za promjenu da uradite nešto dobro. podrška profu.
Anđela
Mislim da pripadam ovim mladim nadama jer sam se registrovao pre 6 meseci a imam veci zbir na defkama nego neki koji su tamo uvršteni. Ako postoji razlog zbog kojeg nisam svrstan u tu grupu, voleo bih da ga znam. Pored toga, na listi se nalaze 2 naloga od istog autora (skudetto i jahtung), pa bih voleo da obratite paznju na to kako bi lista bila sto relevantnija.
Nema problema. Sredjeno, pozdrav!
Nece PVT