Pitanje autor - odgovor moderator

1. Da, kul je ovo ograničavanje broja definicija, kao i povezivanje sa fejsom.

Možda broj defincija da se povećava sa stažom na sajtu, tipa, godinu dana 3 defke, dve godine 5, tri godine 8, četiri 10, i da to bude max, deset defki.

2. Prve godine želim da napišem deset definicija, druge osam, treće tri, četiri, ako i toliko :D

3. Ово у вези стажа може.

4. Prve godine želim da napišem deset definicija, druge osam, treće tri, četiri, ako i toliko :D

Lol to si ti, možda ja, ali ljudi hoće više, još, hoće sveeeee, "više" ih privlači kao sijalica muve jbg moramo poštovati tu logiku duže → više.

:D

5. Kad saljes pvt imas da dodas “pravila teme” haha, mislim da ste slucajno to ostavili

6. Gde su nestali komentari? sta se desava sa sajtom, svi su komentari nekako nestali, pise da je Autor ostavio 17 komentara, kliknem, nema nijednog
    tipa ono od simeta srbina "alo bre oce neko kurca hahaha" ne mogu nigde naci, njegovi se komentari jednostavno vise ne vide

7. Moguce zato sto su ti komentari bili ostavljani na posterima/reakcijama pa se vise ne vide

8. aaaaaaa
    onda ima smisla
    bukvalno ne pise vise ni ono "sime srbin na poster" tj da je ostavio komentar na poster
    ali ima smisla

9. i jos bih dodao da je ovo za snajper mod sranje, unosi dosta zabune a nema neku posebnu privilegiju Osim ako ljudi stvarno pickasto zele da ulaze a da Niko ne zna koliko su zavisni od sajta

10. i jos bih voleo da pitam da li je registracija moguca od sada samo uz pomoc Google naloga? onaj ko nema Google nalog ne moze se registrovati? ili mi je negde ta opcija promakla "registracija" promakla

11. Moguce zato sto su ti komentari bili ostavljani na posterima/reakcijama pa se vise ne vide

Taj rad.

Nije snajp mod sranje, nego je kiselo grožđe jbg. Meni kul, nema ni na jednom drugom user based sajtu :)

12. Pa nema jer je bezpotrebno

13. kaizen
    koja ti fali?

Pa sve što nosi kruna. Sad ne mogu da menjam nik, to sam prvo provalio.

14. Џереми
    https://vukajlija.com/forum/teme/25537-custom-vukajlija

Ovo vise ne radi?

pre 12 sati

Meni savršeno radi :-/

15. Doživeo sam da mi se dva puta obrišu definicije koje su završile u plusu, pa bih da pitam koji je razlog? Šta imate protiv mene.

16. Sad ne mogu da menjam nik, to sam prvo provalio.

Pa jel uopšte hoćeš da menjaš? :)

17. Neće on al oće da ima opciju da može ako oće

18. Neće on al oće da ima opciju da može ako oće

Thilmo, sve vreme: "Sajt vam je sranje, jadni su pokušaji da se oživi, ko izadje poslednji nek ugasi svetlo..."

Thilmo, juče: "Ne mogu da menjam nik na svom profilu, o zašto mi to radite?!"

Thilmo, jbt.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.