Kazane, obrisi mi stare nadimke, trazio sam stotinu puta vec, evo trazim stotinu i prvi...srtze srtze ljubatz
EDIT: ZIV BIO GAZDA!! VELIKI PORASO I OZIVIO SAJT!!
Boja svima kad su na četu da se uvede, ako je moguće, preglednije je... ili jbg ukidaj je skroz i umesto "boje na četu" smisli nešto drugo lolo. + što sad ima samo jedan čet u kom uvek ima dobar broj ljudi.
Bolje da si i ime makao da se ne vidi, ovo kao kad si ulogovan pa dok ne daš +/- ne vidi se ni koje pisao, to možda može da smanji potencijalni hejt ili lajk (onako bez čitanja jer se zna da je to taj autor pisao) prema nekom autoru recimo... ne znam... glup sam
А јбг није му ни то лако направити капирам да треба ајпи да ти лоцира шта већ да би видео само свој скор још ако си преко фона негде на страном вајифају јбг рег се кад год си на компу само
А јбг није му ни то лако направити капирам да треба ајпи да ти лоцира шта већ да би видео само свој скор још ако си преко фона негде на страном вајифају јбг рег се кад год си на компу само
Ma da, jebanje je to, nisam ni mislio da pravi tako nesto, nego sam samo odgovarao na tvoje "sta ce ti plusevi i minusevi"
Otvorio si temu koja se zove lignjoslav pipak predviđa a meni govoriš nešto za moju ozbiljnu temu na kojoj uopšte nisi dobrodošao?
Još jednom hoću da mi neko od 12 moderatora odgovori da li je ovo što je napisao vredno bana ili ne da znam.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kazane, obrisi mi stare nadimke, trazio sam stotinu puta vec, evo trazim stotinu i prvi...srtze srtze ljubatz
EDIT: ZIV BIO GAZDA!! VELIKI PORASO I OZIVIO SAJT!!
Boja svima kad su na četu da se uvede, ako je moguće, preglednije je... ili jbg ukidaj je skroz i umesto "boje na četu" smisli nešto drugo lolo. + što sad ima samo jedan čet u kom uvek ima dobar broj ljudi.
Ostalo je sve super!
Zasto se vise ne vidi broj pluseva i minusa na definicijama kad nisi ulogovan?
Зато што је Казан тако ставио, шта ће ти плусеви и минусеви, довољан ти ауфтор.
Nisi kliknuo? Ideja je da se zaintersuju ljudi da kliknu na plus/minus i da onda dobiju login prozor...
Nikad više iz ofa neću moći da vidim Skor neke definicije a i ovako dok ne glasam :(
Па добро Крајслер.
Bolje da si i ime makao da se ne vidi, ovo kao kad si ulogovan pa dok ne daš +/- ne vidi se ni koje pisao, to možda može da smanji potencijalni hejt ili lajk (onako bez čitanja jer se zna da je to taj autor pisao) prema nekom autoru recimo... ne znam... glup sam
Права идеја Гиотто, сад има тих балвана који мрзе, име би било добро сакрити као и скор.
Da mogu pratiti svoje ili tudje defke bez da se logujem svaki put.
A Galacta Knight je u pravu za ime.
Inace predlazem neki malo bolji stajling za login prozorcic, ovako bas nekako odskace (ali ne na dobar nacin), a i previse je basic
Ma da, jebanje je to, nisam ni mislio da pravi tako nesto, nego sam samo odgovarao na tvoje "sta ce ti plusevi i minusevi"
А добро добро.
e kakav je venom isplati li se cimati do bioskopa
Odbanujte dominica, nije klasicni zapata dupli, kada udje na taj nalog promeni mu se glava
https://vukajlija.com/forum/teme/73651-dilema?strana=2#post_3919836
Da li ovakvo ponašanje neće proći bez bana gde mi čovek psuje porodicu i vređa me bez ikakvog razloga?
Teraj se u kurac sa otvaranjem spem tema dosado.
Tilmo je gmizavac al aj pusi kurac debilko
Otvorio si temu koja se zove lignjoslav pipak predviđa a meni govoriš nešto za moju ozbiljnu temu na kojoj uopšte nisi dobrodošao?
Još jednom hoću da mi neko od 12 moderatora odgovori da li je ovo što je napisao vredno bana ili ne da znam.
Nije