E u tome je problem. Ovde se obracas ljudima ko da si cuvao ovce sa njima, jer je jebeno "anonimno" jebote ne mozes uvrede prihvatati licno jer se jebeno ne zna ko si. Drugo je kad si mali mujo pa te neko pljuje jer su ti budjavi stavovi ali da se uvredis na psovku hahah pa jbt ko da ti je cleverbot opsovao eto tako treba primat uvrede na porodicu ovde hahaa
kaizene ako citas ovo imas vrlo neobjektivne i pristrasne modove da ti kazem ja
gomila degena ovde divlja i spemuje a mene je nagazio jedan zenski mod i ja sam uvek pod lupom
A krajsler sa zvezdicama je bas bio debil
Udjem na vukajliju posle tipa tri godine i vidim ovu diskusiju. Izgleda da je ostalo jos zivota ovde.
Pa ostalo je nema šta
Sevastokrarore zaprati me na sajtu Vukajlija.com da stignem StrajuKg
Hvala unapred
StrajaKg ovde dominira duze nego Milo u CG jbt
Идемо Боксоре још само 400 пратилаца и ту си!
Ciao, Sevaste šta ima:)
Stižem ga lagano
Thilmo jeste majmun, ali ovo nije to. I nije mi.smesno nista, ono je kurtoazni smajli.
Brate, na stranu sve. Ovo nije tvoj vokabular.
Drži do sebe, jebeš sve ostalo na sajtu.
https://i.imgur.com/Bv6VCX0.jpg
popi sokić, iskuliraj, uzmi femili pek pa podeli sa svojima, možda ih to odobrovolji, a i tebe isto
E u tome je problem. Ovde se obracas ljudima ko da si cuvao ovce sa njima, jer je jebeno "anonimno" jebote ne mozes uvrede prihvatati licno jer se jebeno ne zna ko si. Drugo je kad si mali mujo pa te neko pljuje jer su ti budjavi stavovi ali da se uvredis na psovku hahah pa jbt ko da ti je cleverbot opsovao eto tako treba primat uvrede na porodicu ovde hahaa
Pozz burazeri, drago mi je videti vas opet iako sam zaboravio i ko ste
Je li ukinuto ono "Random definicija" ili po slucajnom izboru ili kako vec? Ne mogu da je nadjem, a najlakse mi s njom
Samo idi na bilo koju definiciju i onda imaš to dugme.
Dada, evo nadjoh u medjuvremenu, nego sam mislio da je ranije bas bila ta kategorija. Hvala svakako
kada ce prestati izdrkavanje nada mnom i banovanjem bez upozorenja za vredjanje kojeg se niko ni ne seca
kaizene ako citas ovo imas vrlo neobjektivne i pristrasne modove da ti kazem ja
gomila degena ovde divlja i spemuje a mene je nagazio jedan zenski mod i ja sam uvek pod lupom
Registracija pre cetiri minute.
O Mujo, da li si to ti?!
Poyy iz Laktasa. <3
Mujo mi te volimo!
Laktasi uzdisu za tobom.
nije mujo brt pahulja je