Pitanje autor - odgovor moderator

1. A krajsler sa zvezdicama je bas bio debil

2. Udjem na vukajliju posle tipa tri godine i vidim ovu diskusiju. Izgleda da je ostalo jos zivota ovde.

3. Pa ostalo je nema šta

4. Sevastokrarore zaprati me na sajtu Vukajlija.com da stignem StrajuKg

5. StrajaKg ovde dominira duze nego Milo u CG jbt

6. Идемо Боксоре још само 400 пратилаца и ту си!

7. Ciao, Sevaste šta ima:)

8. Тхе Проф
    Thilmo jeste majmun, ali ovo nije to. I nije mi.smesno nista, ono je kurtoazni smajli.

Brate, na stranu sve. Ovo nije tvoj vokabular.

Drži do sebe, jebeš sve ostalo na sajtu.

9. https://i.imgur.com/Bv6VCX0.jpg
    popi sokić, iskuliraj, uzmi femili pek pa podeli sa svojima, možda ih to odobrovolji, a i tebe isto

10. nisam ja njegov neki ortak da se meni tako obraća

E u tome je problem. Ovde se obracas ljudima ko da si cuvao ovce sa njima, jer je jebeno "anonimno" jebote ne mozes uvrede prihvatati licno jer se jebeno ne zna ko si. Drugo je kad si mali mujo pa te neko pljuje jer su ti budjavi stavovi ali da se uvredis na psovku hahah pa jbt ko da ti je cleverbot opsovao eto tako treba primat uvrede na porodicu ovde hahaa

11. Pozz burazeri, drago mi je videti vas opet iako sam zaboravio i ko ste

12. Je li ukinuto ono "Random definicija" ili po slucajnom izboru ili kako vec? Ne mogu da je nadjem, a najlakse mi s njom

13. Samo idi na bilo koju definiciju i onda imaš to dugme.

14. Dada, evo nadjoh u medjuvremenu, nego sam mislio da je ranije bas bila ta kategorija. Hvala svakako

15. kada ce prestati izdrkavanje nada mnom i banovanjem bez upozorenja za vredjanje kojeg se niko ni ne seca

16. kaizene ako citas ovo imas vrlo neobjektivne i pristrasne modove da ti kazem ja
    gomila degena ovde divlja i spemuje a mene je nagazio jedan zenski mod i ja sam uvek pod lupom

17. Registracija pre cetiri minute.
    O Mujo, da li si to ti?!
    Poyy iz Laktasa. <3
    Mujo mi te volimo!
    Laktasi uzdisu za tobom.

18. nije mujo brt pahulja je

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.