Krajs, da li se ti stvarno vređaš kad ti Thilmo nešto kaže? :)
Otvorio si novu temu a mogao si na Podijeli sa. To pod jedan. Pod dva, el si stvarno očekivao da niko neće da te otera u kurac sa realno glupim naslovom i uopšte pričom koju si postovao? Tako nešto bih možda očekivao od Maestra, a od tebe, koji kažeš kako je sve na sajtu sranje i dolaziš da trolujes bezuspesno - hm, ne.
Pod tri - ja mislim da niko a ni ti sam "Mars u pm, jebala te familija" ne može da shvati bukvalno, jedino ako si klinac od 13-14 godina...uostalim kucaj u pretrazi definicije ovih psovki pa vidi i sam. Smeh.
mordose, pa kashof živi u 2014. gde mu je rejting i dalje bitan i napravio je X naloga da se samolajkuje pa bio banovan nešto malo dok se ranije za tako nešto zatvarao ceo nalog kao onom putincanu
vidiš da su moderatori spustili kriterijume da sačuvaju ovo malo krezave bagre što je ostalo i dozvoljavaju da se psuje sve i svašta dok se ne dotakne njihova porodica
kako nije uvreda? sve ono što ne biste rekli šefu, policiji, profsorima u školi je uvreda
nisam ja njegov neki ortak da se meni tako obraća
druga stvar je što ste se nekako uortačili pa ga ne banuješ, inače da postoji objektivan moderator banovao bi ga
ovako ti je sve smešno jer se ne dešava tebi
U redu, hvala na odgovoru, samo za kraj da zaključim "mrš u pičku materinu, jebala te porodica beskičmenjaku jedan" nije uvreda? da znam da mogu da je koristim koliko hoću i kad hoću
Pa nije za ban reko ti je šta treba, dobro sad možda se izrazio uvrijedljivo, ali poenta je tu
krojcler bese onaj sto pere usrane guzice babama i djedovima po njemackoj?
Krajsler pajser
Ova se tema zove odgovor Moderator a ne neki tamo kurčev kashof koji se samolajkuje s duplih
opa pocele su prozivke one najgore. a de si bio dok se samolajkovao da ga kritikujes nego si sad poceo?!?
ovu temu je ladno reme slina otvorio hahahahah
Krajs, da li se ti stvarno vređaš kad ti Thilmo nešto kaže? :)
Otvorio si novu temu a mogao si na Podijeli sa. To pod jedan. Pod dva, el si stvarno očekivao da niko neće da te otera u kurac sa realno glupim naslovom i uopšte pričom koju si postovao? Tako nešto bih možda očekivao od Maestra, a od tebe, koji kažeš kako je sve na sajtu sranje i dolaziš da trolujes bezuspesno - hm, ne.
Pod tri - ja mislim da niko a ni ti sam "Mars u pm, jebala te familija" ne može da shvati bukvalno, jedino ako si klinac od 13-14 godina...uostalim kucaj u pretrazi definicije ovih psovki pa vidi i sam. Smeh.
Druže nemoj se odmah uzbudjivati nisam ti reko ja ništa uvrijedljivo
Zamisli breme koje moderatori nose da odg svima, ako mogu negde da pomognem, pružim ruku uvek
kakvo samolajkovanje? ne shvatam
mordose, pa kashof živi u 2014. gde mu je rejting i dalje bitan i napravio je X naloga da se samolajkuje pa bio banovan nešto malo dok se ranije za tako nešto zatvarao ceo nalog kao onom putincanu
vidiš da su moderatori spustili kriterijume da sačuvaju ovo malo krezave bagre što je ostalo i dozvoljavaju da se psuje sve i svašta dok se ne dotakne njihova porodica
Hahahahhahahaha ali bukv se smejem na glas pročitaj ponovo šta je napisao tilmo reč po reč kad se smiriš malo
Ti si decko bombaseva skola reklo bi se
Ae opusti se, Krajs, nije ono uvreda, mojne zezaš:)
kako nije uvreda? sve ono što ne biste rekli šefu, policiji, profsorima u školi je uvreda
nisam ja njegov neki ortak da se meni tako obraća
druga stvar je što ste se nekako uortačili pa ga ne banuješ, inače da postoji objektivan moderator banovao bi ga
ovako ti je sve smešno jer se ne dešava tebi
Iskreno sad na drugo čitanje jeste uvreda
Zahtevam ban za tilma
Thilmo jeste majmun, ali ovo nije to. I nije mi.smesno nista, ono je kurtoazni smajli.
U redu, hvala na odgovoru, samo za kraj da zaključim "mrš u pičku materinu, jebala te porodica beskičmenjaku jedan" nije uvreda? da znam da mogu da je koristim koliko hoću i kad hoću
Obrati se nekom drugom modu na PVT, ja je banujem za ovo, aman. I niko normalan.
Pa krojcler je veci debil od krajslera