U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma ne kaki.
Čekam kajzena da odgovori. Ovde nisam bitan ja, bitni su svi članovi koji su pošteno zaradili krunu po tadašnjim pravilima sajta a koja im je sad oduzeta. Zajedno sa privilegijama.
Ah kakav Robin Hud.
Eto kaizene ako budeš vraćao privilegije njemu nemoj, sam je sad sve rekao, bitna mu je tuđa sreća.
Mislim da si zaslužio ban spemovanjem ove operativne teme.
Kapiram da jesam, uradio sam to u afektu
thilmo, samo ti kukaš
jesi li ti predstavnik neki oštećenih autora? imaš li punomoć?
Gde je pečat?
pa ja ne znam koje bi udruženje angažovalo thilma
Niko drugi ne kuka za privilegijama, svi jebeno kukaju za posterima, jedino Thilmo moćni traži neku pravdu na sajtu za koji kaže da je propao...za to ne postoji reč u rečniku.
Thilmo, el ti nije skoro izašlo na ekranu
kad ćete me banovati, ali D O V E K A!!!
nikad, žajk, rekla sam ti već
Imam ja jedno pitanje. Zbog čega ne mogu pojedine autore pronaći na sajtu? Ukucam im nik i ne nađe se, moram preko gugla. Evo primera, autor S E S.
Onda moj dupli nalog Krajsler :), ne mogu ni njega naći itd
ne znam, traži preko gugla ako tako može, šta ti teško
Niko drugi ne kuka za privilegijama, svi jebeno kukaju za posterima, jedino Thilmo moćni traži neku pravdu na sajtu za koji kaže da je propao...za to ne postoji reč u rečniku.
hahah da l' si realan jbt. Pa zajebavam se.
Nego vidim da se trudiš a deluješ kao ok lik pa neću da napinjem.
Kosmopolitu hoću da napinjem jer je dobra riba.
saberi se, thilmo
A privilegije koje sno pošteno zaradili hoću i dalje ako postoji tehnička mogućnost.
možda za druge, za tebe ne, rekli smo da ti je privilegija što nisi banovan
Kajzen me je pitao. Njega čekam.
Vas neznam i nemogu da komentarišem.
Tilmo evo jedan prijateljski savet. Što manje budeš posećivao vukajliju, sve ćeš se ređe susretati sa brigama oko krune i nepravde na sajtu. Pokušaj, nije teško.
Teraj se u kurac retarde.