Pitanje autor - odgovor moderator

1. pripazi na rečnik, thilmo. takvo ponašanje ti neće vratiti krunu

2. ne bih da spemujem operativnu temu ali mozda da se ipak razmisli o privijegijama ovim, ipak nije fer da se jednom steceno oduzima. ako ima neki pravnik da kaze misljenje, retroaktivnost i to, nisam strucan. a krojclera banovati, svakako.

3. a dobro, pani, ti možeš da spemuješ

4. Thilmo, imao si privilegiju dok je tvoj sadržaj kojim se doprinosio kvalitetu sajta bio deo njega. Pošto taj sadržaj više nije deo ovog sajta, tvoje privilegije su definisane tvojim sadržajem koji jeste deo sajta a to su koliko vidim najviše vređenja drugih a za to nema posebnih privilegija ovde.

5. a trebalo bi da bude, mnogi su ime na tome izgradili, evo na primjer ja.

6. kaizen
    Thilmo, imao si privilegiju dok je tvoj sadržaj kojim se doprinosio kvalitetu sajta bio deo njega. Pošto taj sadržaj više nije deo ovog sajta, tvoje privilegije su definisane tvojim sadržajem koji jeste deo sajta a to su koliko vidim najviše vređenja drugih a za to nema posebnih privilegija ovde.

Pa to ti nije dobar marketinški potez. Sad forsirate definicije, ja treba da se ubijem od pisanja, zaradim krunu, doprinesem sajtu na popularnosti i onda za par meeci...ne važi se jbg.

Ok, sajt je tvoj. Ali ako se trudiš da ga oživiš, moraš voditi računa o lojalnim članovima.

7. Tilmo veruj mi ti I da se ubiješ od pisanja ne bi više od značke zaradio da jebe rak raka, iskreno. Pročitao sam ti par definicija i morao sam nešto protiv mučnine popiti. Nemoj se džabe umarati s pisanjem, nego radi ono što najbolje umeš - kukaj.
    Ponavljam, ovo je prijateljski savet.

8. Ne guraj se u priču nas ozbiljnijh vukajlijaša.

9. Tilmo marketinski mag

10. Pitanje za ciklona, da li bi mogao da mi popuši kurac? Može da nasafta ako voli sa premazom od jagode ili šta već

11. Hahahahahah evo ga najveci svih vremena

12. Pozzz bombi

Kako je dobro videti te opet :*

13. Zamisli kakvu si reputaciju stekao na sajtu, kada nahraniš kurcem jednog moderatora a drugi te željno dočekuje..

14. Вукајлија-РЕЧНИК сленга

15. Чека се одговор ветерана сајта ЗуКл0на

16. nestala mi definicija, sumnjam na profa, mojne to srećo moja.

17. Ko je izminusirao ovu paninarovu defku, nesto mi tu smrdi jer nije losa, naprotiv sjajna je

18. mirise na misteriju

19. Бомбаш, с обзиром на то да имаш преко 50 година, а да се понашаш као напаљени клинац, посаветовао бих те да се консултујеш са изабраним лекаром ради одређивања терапије за своје живце.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.