Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
zasto ste zakljucali divnu temu o sexu u sept
Aleksandra može da primi kurac od 30 cm plus sve što njoj ne stane ja stavim u oko
Gađala Zoricu haha
јао данима не гледам, које зезање сам ухватио
хахахахахах али колико је ренесансна слика и колико елемената смешног има кад крену да се гађају, а мика и гиба ко две госпође вриште
https://www.youtube.com/watch?v=R3AbD1rRW0Y
не могу ја ово јбг
Otac im viče udarili mi dete hahaha
A ova dva konja mogu da gone voz kakva deca jebena
и у черги се зна ко кога јебе ово ми тотална анархија
како све савршено иде то тог момента у цивилизацији када србијански ријалити буде однео прву жртву... прекретница историје.
занимљивији поглед на ријалити имаш од већине
па зато што сам пре сто година још уместо очајања окренуо ка томе да треба ићи напред до краја. што ће рећи до задруге 27: THE CURSE OF ZELJKO MITROVIC где ће све личити на хангер гејмс итд. значи набити овом народу низ грло најниже људске страсти које воле да гледају.
а и брате када већ кидамо у овој индустрији и фазон најјачи смо на свету треба да буде то један од стубова културе тим пре што је извозимо у ове сателитске земље и ,,народе" типа цг, бих, мкд...
даћете ми четири стуба културе Жељка Митровића за понети
Kaze stanija danas da je ona farma gde je ona pobedila bila najsurovija. Uzmu da se mlate pesnicama ne mogu da ih smire kaze gase prvo svetlo pa posle i kamere da ih ne ugase ovi iz REM a ovi samo voste pesnicma u ledja
Podrška za taj izvoz stubova kulture, ima daunovskijih naroda od našeg kolko oces
ма ај што има дауновскијих него када бисмо само ми овако јако гледали чак би нас и брдска племена претекла ускоро. а овако се само све везује за бг као и увек.
+ видиш где живиш тачно, добијеш попречни пресек друштва. + крвав је то леба. ова гамад унутра треба да кроз ове епске патње и мржње и пакао тамо заради тај хонорар.
а гледање ријалитија уопште није опасно како се мисли. чак мислим да и најобразованији људи у земљи треба да гледају повремено, чисто да виде шта све има. једно је да се патолошки поистовећујеш са овим мученицима унутра и гласаш и знаш све а друго је да си упућен.
Miljana Kuljić je blagoizjavila: Ti si intelegentna, mi smo intelegentni, gledaju nas intelegentna publika, daklo enteleginecija na nivou.
ko je pobedio?
A jel smo ozbiljno nego mudo u svetu sto se rijalitija tice?
Msm tesko mi je da poverujem da nema ovo isto jos negde
u engleskoj ukinuli VB na primer, eto koliko u svetu imaju gledanost