Zadruga 2

1. Pa i kod nas su xd

VB je djubre koncept

2. па кад немају Змаја нпр

3. Zmaja je ubio Maric.msm psihicki ovaj pregoreo tamo nema kurca od njega sad

4. елем у Парове треба да уђе неки Бог из Коцељеве сутра ваљда, чича један - Карсон. Лично му не бих орах из руке узео а камо ли купио семенке од њега а то ради он продаје семенке.

5. сече дрва исто на циркулару једном му покојни Мића Јошин рекао "каки то у двориште" ја сам пао

6. син му истетовирао Митра Мирића ћерка ми комшиница сад удала се за Лауду а типа нема ко је није јебао буквално се лик престао да дружи са свима због "а јеси ли осетио" фора

7. U Nemačkoj na pr rijalitije samo možeš u tv paketu nekom separatističkom skroz da pazariš, to najčešće uzimaju krezavi Nemci na socijali. Njih inače ima mnogo.

8. продавао жваке кад сам био типа други разред основне оно пет жваки динар фазон и ортак му подвали неки сфрј динар иновај га гађа и истера детету око био мало у затвору па изашао

9. Кад Змај причао како неку глобио дал 12 сати, није вадио, и кад га извуко и материцу извуко напоље, после доктор гинеколог враћао то унутра. То је био део његовог говора који је трајао сатима. Е то је парада риалитиа.

10. на кући му пише "медвед на продају" и "има дрва у дворишту"

11. Deki idemo li do steline ovih dana

12. Inače, Ivan Marinković do pobede!

13. Jao Laki ima neki klip na yt zmaj besedi go do pojasa i drzi kosu za košenje trave da vidiš šta je sve pričao ahhaha nerealne stvari

14. Jel namerno Giba dobio solju u glavu?

15. колико ЈЕ САДА ИНТЕНЗИВНО ПРЕТЊЕ САМОУБИСТВОМ И УБИСТВОМ ДЕТЕТА ОВО ЈЕ ТО

16. хахахаха а велики жекс не јебе што ова хоће да изађе и моли пола сата да изађе ал ови не дају хахаха

17. Haha Zorica Markovic rekla Miljani da ce njen sin da jebe njenu bebu

18. Sve ide prema tome da ce pasti prvo ubistvo uzivo u rijalitiju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.