U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ћао Липов Курче :)
Ćao vuzi kako vid služi vas
Иде иде
Јој http://prntscr.com/l1ggu3 џД
пит ага неко у коментарима јел узо паре каже Кале није
lol prilično loše, mislim na serijal zadruga
malo sam izučavao, ispada da u ovoj zadrugi učestvuju
- cigani
- pederi
- kurve
- bosanci
ili može i kombinovano, na primer ciganin peder ili kurva bosanka, totalno nezanimljivi razgovori xd
haos u parovima
izbacen onaj nabildovani debilko zbog vica
to je bilo sinoć
al jos je aktuelno, goruca tema
a bas je pavijan lik, debilko natetovirani
a lozi se kao najjaci sam ne bojim se nikog,terorise neke petrucije i tako neke jadove, kako ce da promeni pesmu kad krile udje
Kiki ulazi, pricao je neki lik u parovima jutros. Kristijan izlazi na 6 meseci fazon ali ima mitrovic da plati kauciju samo ne bi li digao rejting
Izbrisao sam prethodni komentar da ne bude da vredjam, ima ovde crnogoraca a i okej su generalno samo im vladimir jebe prosek. Ono mangupiranje ne bi smelo da prodje.
Ne znam jesam ja jedini kome je malo glupo sto su izbacili lika zbog VICA? Ne znam kakav je lik, mozda je deblicina i treba ga izbaciti, ali ipak vic je vic. Jeste da je teski crnjak i pomalo uvrijedljiv, ali mogli su ga odrati nekom novcanom kaznom ili tako nesto, a ne odmah izbacivanje. Kladim se da je ispricao neki vic o crncima, ili Hitleru i jevrejima, ne bi bio ni deseti deo ovakve reakcije, a to su isto sve crnjaci...
Imas likove koji se ne diraju cak i da izbiju oko prutom drugom zadrugaru a imas i ove nebitne likove koji ispadaju zbog vica ili sto nisu promenili bateriju na bubici.
Izbacis lika koji ti apsolutno ni za promil ne dize gledanost i jos imas opravdanje da mu ne platis ni dinar honorara. Sta ces lepse?
stanija staniti stanion staniona staniono stanimi stanivi stanioni
stanijine bradavice prozivaju lunu
Izbacis lika koji ti apsolutno ni za promil ne dize gledanost i jos imas opravdanje da mu ne platis ni dinar honorara. Sta ces lepse?
E baš to, bilo je njih koji su tukli pa su ostajali u rijalitiju, a ovaj najebo zbog vica, zato mi je glupo, inače me boli kurac za lika, ne znam ni ko je.
I to za neplaćanje, evo gore je Vuzi menščini napisao za Kaleta ono da nije dobio pare, i znao sam da će biti tako, da će ga izjebati, a od svih rijaliti učesnika ikad za koje znam, Kaletu su pare bile najpotrebnije...
Vec ispao kale?
Brate kako Kaletu najpotrebnije pa miljana i cela njena porodica su ziveli u izlogu