U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne znam za to? Za Kaleta sam rekao jer se covjek hrani u narodnoj kuhinji, nema dinara u dzepu, a sve ove za koje znam su ili kurve starlete u usponu, ili sabanerija ko Gastoz, ili stoka u kockarskim dugovima, a Kale je obican, posten covjek, i kao je neka "legenda" Beograda a niko ga ne jebe ni za suvu šljivu, neće niko da mu pomogne...
kale je mentalno retardiran svakako ne zna ni sam sta bi radio sa parama berovatno bi ih busio onim jednim zubom ili bi kupovo mekike
a ovaj celavi je debilko na steroidima satro neka mangupcina, ono de ces takav vic ispricati, zna se sta je crni humor ovo je bilo neukusno cak i za zoricu markovic....mada je i ona rekla miljani kuljic da ce njen sin da jebe i skine mrak njenom sinu
Da je ispricao taj vic na vukajliji, sudeci po sadasnjim pravilima ponasanja, dobio bi trajni hahah
a neukusan je vic svakako, nije za gadjenje sad kao jaooo nmg da citam peku me oci, al ono bas je bedno....sta radis to gari, nisi zanimljiv dodji da te izduvam u pleksus
Ma da, stoji to, nego kažem samo da su ljudi znali i da se pobiju, pa dobiju neku malu kaznicu, a ovaj ispriča vic i odmah ga napucaju iz rijalitija, malo je debilno, iako jeste vic neukusan sto kazes.
Al ono, Papet je objasnio sustinu...
vladimir diskvalifikovan nabo krvavom pesnicom suboticku u glavu
Haha ozb?
A danas mu rece brendon da ce u naredna 3 meseca nekog da nabode a Vlada kaze kao to je drugi vladimir koji je koristio agresiju ja sam sad drugi čovek itd
дајте снимке набадања а било их је
https://www.kurir.rs/stars/rijaliti/3132257/krvnicki-napao-zenu-haos-u-zadruzi-vladimir-momentalno-diskvalifikovan-jer-je-udario-aleksandru-pesnicom-u-glavu-ona-se-okrenula-i-pala-video
auu ovo izgleda bas bilo ozbiljno
џааџаџ каки умоболници јој
Jebemu mu majku crnogorsku. Jebem ga u naglasak onaj najsmrdljivi na svetu
Ne znam ko je devojka ali udarati je pesnicom, ti djilkos od 90kg, to nema opravdanja
https://www.youtube.com/watch?v=N59LmdBCj8M
УУуууу милогорац мртви аџаџаџаџ
аџаџаџаџаџ гле ови дошли на броду одвели га на мардељ аџааџаџаџаџаџ
станија воли батине приликом коитуса то је сиг сад
Sto je najgore govno nece izbaciti jer je glavni igrac. Ali ulazi kiki, pricao je onaj lik u parovima, pa ce okrenuti plocu.
џааџаџ, сад кад Кики уђе па биће раскивања.