Zadruga 2

1. Aaahahahaah jebote dajte još ovoga pa ova zadruga mora da počne da se gleda nema tu šta

A ko je ovaj magarac što urla kao gorila kad ovaj zvizne ovu devojku hahahaah pokrivio sam se na urlike evo treći put slušam i ne znam ko je da li ovaj u žutom što je započeo sve ili jok

2. A ko je ovaj magarac što urla kao gorila kad ovaj zvizne ovu devojku

Ovo. Neko se dere ko da ga nabijaju na kolac, a ne djeluje da je iko od ucesnika fizickog okrsaja?

3. Ja se izvinjavam, ovo je katastrofa.

4. Ma ti si legenda, al vam ovaj vladimir kalja obraz. Obavezno ga našamaraj pani, kada dodje u Budvu iz svog sela kraj Kolašina

5. I predji mu iks šesticom preko zapešća

6. a sto lik satro mrtav ladan u zatvoru kao ee momci aj pazite mi da ne diraju staniju molim vas....hahahah kao on se brine za svoju devojku i kad mu je najteze

7. јој душа мала купио ме овим гестом

8. A gde bas aleksandru ona mi je favorit

9. hahahah iskrivio sam se kad je dosao brod sa sirenom i rotacijom

10. Onaj zbog vica izleteo odmah, ovome nekakav brod pod rotacijom...

11. Вришти овај њен дечко јербо жели да га растргне а не може јер га бацише наземљу.

12. Izgleda da nije sigurno ko je koga udario, pratim uzivo, ukljucite se vi

13. Ево избацују дечцхка од ове Суботић рибе

14. čojstvo i junaštvo

15. Slabi ste mi vi crnogorci mudonje kad udarate zene i ovo vam je predstavnik u grupi najvecih bednika, imate vrhunskog predstavnika. Ovakav lik u mom kraju ne bi opstao 3 dana, rektum bi mu rasirili.

16. Slušate li ovo uključenje?

17. Stanija drolja raspala 33 godine jos se vucara po rijalitijima i trazi jebaca. Picka li ti materina, mrs nazad u Rumu selendru mrtvu

18. Hahahahah javio se kristijan, jebao ih ladno micu zoricu, vladimira i staniju.

19. џааџџааџ уфурај се Кристијане удеси их!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.