Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Aaahahahaah jebote dajte još ovoga pa ova zadruga mora da počne da se gleda nema tu šta
A ko je ovaj magarac što urla kao gorila kad ovaj zvizne ovu devojku hahahaah pokrivio sam se na urlike evo treći put slušam i ne znam ko je da li ovaj u žutom što je započeo sve ili jok
Ovo. Neko se dere ko da ga nabijaju na kolac, a ne djeluje da je iko od ucesnika fizickog okrsaja?
Ja se izvinjavam, ovo je katastrofa.
Ma ti si legenda, al vam ovaj vladimir kalja obraz. Obavezno ga našamaraj pani, kada dodje u Budvu iz svog sela kraj Kolašina
I predji mu iks šesticom preko zapešća
a sto lik satro mrtav ladan u zatvoru kao ee momci aj pazite mi da ne diraju staniju molim vas....hahahah kao on se brine za svoju devojku i kad mu je najteze
јој душа мала купио ме овим гестом
A gde bas aleksandru ona mi je favorit
hahahah iskrivio sam se kad je dosao brod sa sirenom i rotacijom
Onaj zbog vica izleteo odmah, ovome nekakav brod pod rotacijom...
Вришти овај њен дечко јербо жели да га растргне а не може јер га бацише наземљу.
Izgleda da nije sigurno ko je koga udario, pratim uzivo, ukljucite se vi
Ево избацују дечцхка од ове Суботић рибе
čojstvo i junaštvo
Slabi ste mi vi crnogorci mudonje kad udarate zene i ovo vam je predstavnik u grupi najvecih bednika, imate vrhunskog predstavnika. Ovakav lik u mom kraju ne bi opstao 3 dana, rektum bi mu rasirili.
Slušate li ovo uključenje?
Stanija drolja raspala 33 godine jos se vucara po rijalitijima i trazi jebaca. Picka li ti materina, mrs nazad u Rumu selendru mrtvu
Hahahahah javio se kristijan, jebao ih ladno micu zoricu, vladimira i staniju.
https://www.youtube.com/watch?v=Mb-jiRV39-o
ideeeeeeeemo
џааџџааџ уфурај се Кристијане удеси их!!!