U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Cita on ovo napisano sa papira kitu secem
ne znam, kaže da dosta čita i slika tamo.
Cita, verujem da je on pisao jer neki izrazi nisu bas adekvatno upotrebljeni ali zna i krile kulturno da se izrazi i potopi ovog dilkosa. "Doša si sa drvlja i kamenja u metropolu da nam drviš o moralnim principima jadno i agresivno" hahahahah
Vlada Lizimir
"Mićo, ne ponavljaj se hiljadu puta glumeći Fridriha Ničea jer ti generacija ne prihvata psiho-filozofska načela, objašnjenja i teorije..."
Hahahahah kako su smešni ovi gej pripadnici romske populacije u zadruzi ne znam kako se zovu al nekako su simpatični jebeš im mater hahahah
Мика и Гиба џаџџааџаџаџаџ
Јесу добри су ко здравље види се то одма, аџаџаџааџаџ.
sto su izbacili davida?
Malnarova sladja, koja je bila sa vladom u parovima i posle, kaze da je to najveci bolesnik kojeg je ikada upoznala.
Kaze trkali se da vide ko je brzi i kad je video da ce ga pobediti on je sapleo i pljunuo hahhaa
Ulazi li Kristijan zna li se šta?
Ulazi sig
ova kulic mi je isto favorit, zapala mi je za oko
E jebi se sad bas bukvalno je jedno od 10 najogavnijih bica na planeti
intelegentna je
Pa jeste u odnosu na koze hahaha
A i to mozda xd
pa se posle cudite onoj reklami za lidl
Пази риба је удесетостручила породичне приходе сексом с бившим мужем гоце тржан тако да оно није да нема осећај за бизнис
Mozemo pricati sta hocemo ali niko od nas nece uci u rijaliti i biti oplodjen od strane najvece propalice i alkosa beograda, ivana marinkovica koji je ujedno i bivsi muz goce trzan i uprkos svemu opet uci sa tek rodjenim detetom i sa majkom u drugi rijaliti gde ce se o tvom detetu pored tebe baviti jos 4 dadilje. Ma ni 50 zivota da zivimo, sto bi maestro rekao