Zadruga 2

1. Cita on ovo napisano sa papira kitu secem

2. ne znam, kaže da dosta čita i slika tamo.

3. Cita, verujem da je on pisao jer neki izrazi nisu bas adekvatno upotrebljeni ali zna i krile kulturno da se izrazi i potopi ovog dilkosa. "Doša si sa drvlja i kamenja u metropolu da nam drviš o moralnim principima jadno i agresivno" hahahahah

4. "Mićo, ne ponavljaj se hiljadu puta glumeći Fridriha Ničea jer ti generacija ne prihvata psiho-filozofska načela, objašnjenja i teorije..."

5. Hahahahah kako su smešni ovi gej pripadnici romske populacije u zadruzi ne znam kako se zovu al nekako su simpatični jebeš im mater hahahah

6. Мика и Гиба џаџџааџаџаџаџ

7. Јесу добри су ко здравље види се то одма, аџаџаџааџаџ.

8. sto su izbacili davida?

9. Malnarova sladja, koja je bila sa vladom u parovima i posle, kaze da je to najveci bolesnik kojeg je ikada upoznala.

Kaze trkali se da vide ko je brzi i kad je video da ce ga pobediti on je sapleo i pljunuo hahhaa

10. Ulazi li Kristijan zna li se šta?

11. ova kulic mi je isto favorit, zapala mi je za oko

12. E jebi se sad bas bukvalno je jedno od 10 najogavnijih bica na planeti

13. Pa jeste u odnosu na koze hahaha

14. A i to mozda xd

15. pa se posle cudite onoj reklami za lidl

16. Пази риба је удесетостручила породичне приходе сексом с бившим мужем гоце тржан тако да оно није да нема осећај за бизнис

17. Mozemo pricati sta hocemo ali niko od nas nece uci u rijaliti i biti oplodjen od strane najvece propalice i alkosa beograda, ivana marinkovica koji je ujedno i bivsi muz goce trzan i uprkos svemu opet uci sa tek rodjenim detetom i sa majkom u drugi rijaliti gde ce se o tvom detetu pored tebe baviti jos 4 dadilje. Ma ni 50 zivota da zivimo, sto bi maestro rekao

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.