Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Cita on ovo napisano sa papira kitu secem
ne znam, kaže da dosta čita i slika tamo.
Cita, verujem da je on pisao jer neki izrazi nisu bas adekvatno upotrebljeni ali zna i krile kulturno da se izrazi i potopi ovog dilkosa. "Doša si sa drvlja i kamenja u metropolu da nam drviš o moralnim principima jadno i agresivno" hahahahah
Vlada Lizimir
"Mićo, ne ponavljaj se hiljadu puta glumeći Fridriha Ničea jer ti generacija ne prihvata psiho-filozofska načela, objašnjenja i teorije..."
Hahahahah kako su smešni ovi gej pripadnici romske populacije u zadruzi ne znam kako se zovu al nekako su simpatični jebeš im mater hahahah
Мика и Гиба џаџџааџаџаџаџ
Јесу добри су ко здравље види се то одма, аџаџаџааџаџ.
sto su izbacili davida?
Malnarova sladja, koja je bila sa vladom u parovima i posle, kaze da je to najveci bolesnik kojeg je ikada upoznala.
Kaze trkali se da vide ko je brzi i kad je video da ce ga pobediti on je sapleo i pljunuo hahhaa
Ulazi li Kristijan zna li se šta?
Ulazi sig
ova kulic mi je isto favorit, zapala mi je za oko
E jebi se sad bas bukvalno je jedno od 10 najogavnijih bica na planeti
intelegentna je
Pa jeste u odnosu na koze hahaha
A i to mozda xd
pa se posle cudite onoj reklami za lidl
Пази риба је удесетостручила породичне приходе сексом с бившим мужем гоце тржан тако да оно није да нема осећај за бизнис
Mozemo pricati sta hocemo ali niko od nas nece uci u rijaliti i biti oplodjen od strane najvece propalice i alkosa beograda, ivana marinkovica koji je ujedno i bivsi muz goce trzan i uprkos svemu opet uci sa tek rodjenim detetom i sa majkom u drugi rijaliti gde ce se o tvom detetu pored tebe baviti jos 4 dadilje. Ma ni 50 zivota da zivimo, sto bi maestro rekao