Zadruga 2

1. Da, izuzetna je. Kulićka do pobede!

2. Niko od nas nece ni pobiti milion ljudi pa se ne postuje hitler

3. Ajde beži tamo pa nađi svoje favorite

4. Pa nemam jos favorita, cekam drugi tovar picki valjda bude neka ko kia

5. "To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega. Odmah ću reći da s*ks nismo imali jer on voli samo u guzu. U početku sam mislila da se zeza, ali Vladimir mi je objasnio da to kod njega tako ide. Pre braka ne želi normalan seks, a pošto ja nisam htela tako, nismo ni imali seks", istakla je Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica "Parova".

"Iskreno, ne verujem da je imao seks sa Stanijom, bar ne normalan. On je meni govorio da je ona ženska stvar svetinja i da se ne dira pre braka. Guza može... On je meni kupio nekoliko vibratora i govorio da bi voleo da ja njemu to radim. Bila sam šokirana", dodala je Slađana.

6. Al kako ga jebeno gledaju

7. добро јабрзомало ааџааџаџаџ

8. Па то је старост, не новост џД
    Чека се Кики да стигне ајде јебо вам Мики матер 20 година се врти по теевееу шта више.

9. Takoe Vialpandoo, ceka se kiki. Steta sto nema Vladimira, al mozda izvede nesto mitrovic vrate ga da pravi show

10. Kristijan je jos uvek na odsluzenju zatvorske kazne

11. nijesam pratio danas, jel se desilo nesto?

12. ima li sta novo nisam pratio dva dana

13. https://youtu.be/bgEoTxlyQJM

5:44 hahahahahaha pa imal jadnijeg bica od ovog colaka hahaha

6:06 napusi mi se kurca HahHahahahahahahhaha ova riba je legenda

14. џааџаџџа

15. Treba ti dati trajni zbog tog iritantnog "smejanja"

16. Luna i dalje svaki dan o Slobi prica. Kako je to bila prava ljubav i kako joj nije jasno kako je moglo sve za jedan dan da nestane itd

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.