Zadruga 2

1. Na forumu na forumu opakih transfera...

2. Radio sam s njim u istoj firmi za selidbe u Salcburgu, delili smo bahle i jbuga

3. Bilanovic I ja kao deca stavljali smo vu ribama medju sise

4. Ti si kao dete ucio javu i c+

5. bilanovic i ja klikeri kao deca uvek smo se igrali

6. I sretnem ja njega u Tebrislavi i kažem, "si gde, Lanovićubi" a on kaže "na horsu, torima"

7. https://www.espreso.rs/showbiz/rijaliti/292975/beba-miljane-kulic-zaradjuje-vise-od-vas-ovo-su-vrtoglavi-honorari-zadrugara

500 jura dobija od bebe nedeljno i jos ce 500 minimum za drugu bebu, to je somic nedeljno plus njen i kevin nedeljni honorar (2500 €), solidan porodicni biznis mora se priznati

8. Srbijo jebem ti mater

9. Zerina ima 300 nedeljno

10. Kad ponovo Srbija bude Kraljevina, ovo sranje ima da se sravni sa zemljom, a Mitrovića staviti pod slovo Z.

11. youtube.com/watch?v=Fyv2OPzrqgI

12. Frustrirana je jer zaradjuje manje od miljanine bebe

13. Zerina obrijala glavu ahahah

14. Ajmo malo neke zadruge neke nesto neka dvojka ajmo

15. ахахаха оће ли више кренути ријалити да односи жртве у лајву

16. ВИСОКО КВАЛИФИКОВАНО ПРАВОСЛАВНО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ЗАДРУГЕ СПРОВОДИ ЕГЗОРЦИЗАМ НАД СИЛИКОНСКОМ МУСЛИМАНКОМ (ФОТО + ВИДЕО)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.