★ Šahovski turnir Vukajlija 2018 ★

1. Pseto bio bolji od apofisa, još kad je uzeo laufera bio je u top poziciji. Samo se malo uspaničio.

2. Krenuo je lepo pseto, bio je bolji, posle je bezveze prodao pesaka, a lovca nije smeo da pokusa da zarobi. Ti dodji sa pravog profila pa pisi, bole mene kurac da skrecem temu, pseto je moj brt.

3. Лол за критиковање картања шаха са дуплих, ај одјеби љаксе

Нисам испратио партију и није ми ситуација да се придружим такмичењу али поздрављам иницијативу да се дешава нешто на сајту

4. A mislio sam samo da iskuliram lovca. Nije me plasio tvoj drugi lovac ni malo konj me je plasio(s pravom) jer je bio lepo pozicioniran

Da si se lepo sjebao da ti uzmem konja ili daleko bilo topa pa da se napalim i zrtvujem damu i mat u tri haha ovako jbg

Ja sam zadovoljan polufinalom i finalom prosle godine, jedino je apo za sada bolji sa dva finala

5. I nisam se uspanicio. Mogao sam da resim tu situaciju makar do remija ali je nezgodno kad znas sa kime igras i da je bolji od tebe pa se ne upustas u neke rizike preterane itd. Cou bi npr pokidao

Al lakse igram protiv apoa nego mrava, mrav mi bas me lezi

6. Apofis bio mnogo bolji realno. Ps nije imao promil šanse jbg.

7. Tj ono oko lovca je mogao možda bolje da iskoristi. Do tad je bio u blagoj prednosti.

8. Imate opciju da ukljucite engine da ocenjuje poziciju.

Pseto je bio + 0.2 na desetom potezu, na 11 kad je uzeo skakacem skakaca na c6 otisao je u -1, posle toga je bilo -2.6 kad je vratio lovca dole, ja kad sam otisao u rokadu umesto da vratim lovca -1.6, ali je pseto otisao u - 3 skoro kada je pokusao da zarobi lovca, to je kao 3 pesaka manje ili jedna laka figura manje.

9. Korisna stvar da se vidi gde su bile greske.

10. Apofise, dokle ćemo da čekamo da se neko pojavi?

11. Mogao sam sa Žajkom da igram dok je bio tu, tačno bi nas 8 bilo

12. pa lebac mu jebem igrate sah, napravite zatvorenu ligu, elo sistem pa cepajte, igra ko kad sa kim stigne i skuplja poene. pobednik onaj sto nakupi najvise za mesec dana

13. Do 21h lecki najkasnije

To cemo naredni put celte, vec smo se dogovorili

14. I hoćemo tako, ovo je jedan turnirčić koji smo hteli da završimo za vikend

15. čekajte do 22h, ako se ne pojave igrajte vi i kraj. posle se prijvljujemo za taj drugi turnir

16. Ok, aj nek bude u 21h

17. Apofise, kad je pokušao da zarobi lovca je otišao na -3. A kad ti je uzeo lovca, koja je ocena pozicije bila u tom trenutku?

18. Moj predlog, ako se ovi ne pojave, da se sansa da psetu kao laki luzeru

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.