Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tj ako se ti slazes lecki
da nije interni server dao bi vam sistem sto smislili programeri kod mene za stoni fudbal i stoni tenis, modifikovani elo sistem, gde opada polagano rejting ako ne ucestvujes, jebe kevu za zatvorene lige gde nema organizovano ko kad igra...
kad bi 50% te kreativnosti u posao ulozili bili bi milioneri :)
Ako je tako, možemo da opalimo Ps i ja čim se pojavi, ionako sam dobar deo dana proveo uz računar, što pre završimo, to bolje
Pa ajde mada nema puno svrhe
Nisam siguran Thilmo, tu negde, pogledaj, ukljucis samo engine gore u desnom uglu i pogledaj
Kako sad to ps laki luzer alo šta to pričate to kad se uvede pozicija obične luzerčine onda može do tad NEDAM
Aj ako ćeš odma, izazovi me tamo, ako ne, onda za 20-ak minuta
Rekoh vam već. Sećam se nekog od prošlih turnira. Bile grupe pa onda na ispadanje. Užas živi, nisi mogao da spojiš dvojicu da odigraju pa to ti je. Odužilo se u PM.
Misim da je ovaj sistem na ispadanje najbolji, jes da se evo vas desetak ne moz organizujete, al ako ovo ode u neku ligu, biće još gore.
Pa ko ima dve pobede osim mene i apa? Ti decko imas jedan mec i taj si puko haha cuti bezi u snajper mod
https://lichess.org/hTTMjhhA
Ne najbolje 10 tejkbekova da ti da možda i dobiješ xd
Ovo si amaterski poklonio topa toliko da sam i ja video šta će da se desi u 4 poteza
moze li ovo sa telefona? ako moze ajmo aco jednu?
Video sam i ja cim sam odigrao al jbg. Mislim pobedice me svakako jbg
Instaliraj lichess i registracija ti treba i onda može.
e jbg nista onda nema mi niko od đece da odradi to
Igraj kao gost jbt
Čuj ti njega nema smisla sa lečkim, ovakvom igrom nema smisla ni sa detetom od 4 godine da igraš.
Coa nek napravi i nek ti baci link ovde samo stisnes
Ma nije on tražio vraćanje, ja sam dosadan sa tim