U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bravo mrave, i inace si bolji ali danas mi bas nije dan za sah igram ko kilogram
Ali loša sa obe strane, koliko smo boljih znali da igramo jedan protiv drugog
Ma da sam ovako igrao protiv tebe neki drugi put, dobio bi me sigurno, sve sam živo propustio
Ma kazem ti danas mi bas nije dan ni za sta a kamoli za sah misli su mi bas daleko jbg
Evo paninaro ovde može
https://lichess.org/T6HooMkk
Samo će ti s telefona biti govno ako nemaš aplikaciju makar, može i bez registracije, u pravu je ps
Da, s telefona je katastrofa, moram i ja da instaliram da ne moram da se dižem noću iz kreveta
Ja trenutno ne posedujem kompjuter haha lap top sam odneo u kancelariju igram sa telefona odlad ikad ali bez aplikacije je bas sranje tesko
ispđe me aco za min
Paninaro dao konja za dz, coa mu se posle revansirao al paninaro nije video e posle coa nije video mat topom nego jeo pijuna. Mat u dva je bio, ne iz prve. Mada sta ja danas kao kenjam...
a kada je instalirano onda je tabla na ful skrin?
Pa da, i lakse je jbg. Ovako uvelicas i ne vidis ni vreme i nista sitno je jbg. Mislim ne znam koliki telefon imas lol al sitno je
neka bude da je bilo sitno pa da sam zbog toga napravio previde mislim da ce se svi složiti
Mogli smo sekciju sahovsku da osnujemo i da se nadjemo negde da deremo rakije i saha i da prebijem mrava tablom po glavi kad mi pojede konja xd
Da da preglednije je mnogo na aplikaciji.
Pa videh kad sam poklonio konja al' sam već bio jači i onda kao jbg ako vidi vidi, a mat ako je bio ovamo topom na 8. koloni mislim da nije moglo baš ću sad da vidim to
Ne na osmoj koloni, na 6-oj. Konja si bacio dole da ga cuva pijun i imao si sah topom on od konja ne moze oko svog pijuna znaci mora dole na crno i onda mat pijunom. Ako sam dobro video al ne smem da se zakunem
Apofise, kaži kad budeš hteo
Jebiga, kasno videh temu :(
E da, možemo to uživo haha još ako imaš one naočare sa kamerom (koje su spominjane nekom prilikom), možemo sve da strimujemo :)
Kuci sam za 15 min
Važi, samo polako, nemoj da žuriš pa povrediš nešto što bi ti ugrozilo nastup u finalu