★ Šahovski turnir Vukajlija 2018 ★

1. Pa imam valjda rade jos

2. Kako se branite od toga da ja udjem otvorim dve table i stavim na drugoj da vucem poteze protivnika da kompjuter igra poteze koje cu zapravo ja da vucem na prvoj
    Nemoj da mi kazete a ako oce tako neka igra je hoce posto znam coveka koji je to radio ovde

3. Moguće je, zato ja i volim da igram malo kraće partije, tad će brzo upasti u problem sa vremenom

Ali na ovom turniru nije bilo opasnosti od toga, pre svega jer smo svi pošteni, a i zato što su partije daleko od kompjuterski preciznih :)

4. Koliko sam ja video prebrzo to ide, brze nego sto svako od nas misli i vuce svakako

5. Ajde da glasamo, ako se apofis ne pojavi za 5 minuta da pseto igra u finalu kao laki luzer ko je za ja sam

6. Inače nisam razmišljao o prevari na taj način, moguće je, nažalost, ali ko bi tako igrao - pa neka mu jbg, šta možeš drugo.

7. A pseto se baš ponadao, e jbg xd

8. Sto bi truc rekao nista bez repasaza xd

9. Kakva je ovo partija?

10. Lečki, zašto si dao topa za pijuna?

11. Jel prva bila remi?

Ajde coa sad ako hoces nisam hteo iz hroma

12. Jbg lečki nepromišljeno mrdanje konja ti je presudilo, tu je bio kraj.

13. Poslednja da nas bude sramota :) obojicu :)

14. Mislis kralja?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.