Prijava

znači batalićeš hejt i lajk?

Organizujte borbu vaginama

Ne, moze i na jos laksi nacin, necu ni dolaziti vise.

raspizdi mu samar sa visecjim usminama

nemojte ljudi pomirite se

evo bicu i ja dobar

ma ko kaže da ti nisi dobar? ;-)

Ako može sopstveni na ovaj moj nalog, ne planiram više da ga koristim: https://vukajlija.com/recnik/autori/286943 hvala

ali morate i da mi pomognete da budem bolji. krajslere, ne pomažeš, druže.

krajsler, ovo što si uradio je kažnjivo

pani, samo reci kako

da mu se oprosti, šala je i bogu mila

Nema oprosta, nemam nista protiv otvaranja teme. Imam objašnjenje. Mešjo, ja banujem na 0 dana zbog nedrugarskog čina minusiranja defki. Nije stvar u minusu, nije stvar ni u ukusu, nego u ciničnom, dupljačkom i stereotipnom/generalizovanom lupanju minusa jer vi ste, kao, neki faktori. Svakako imate pravo to da mislite, svakako nemam osnova da vas banujem po pravilima rada mod-tima...ali mogu da vama i ostalima poručim šta o tome mislim. Uopšte kad vidim taj odnos +/- na profilu da je izjednacen ili cak u prednost negativnih ocena, eeej na vukajlija.com, pomislim "škk, pa ovaj lik nije da bi se ovde zabavio nego ima neku surovu agendu na umu"

A ovim, Mešjo

Kad vidim da je definicija pisana za neko takmičenje znam da je obično samo gomila nabacanog teksta, da mi je mio kvantitet pošao bih na deponiju smeća koja mi je blizu i zamolio da me pušte unutra da čitam deklaracije sa otpada.

i ovim

Bolje bi bilo da autore kojima su definicije po skoru u finom broju minusa savjetujete da skoknu do foruma i možda taj svoj literarni spem izbače na neku od tema u odgovarajućem podforumu. 

si sam objasnio "kako" čitaš defke i sa kakvom motivacijom:)

Ništa lično, momci, ali meni je to bzvz što radite.

potpis na ovo profovo

ako je sve što vidiš ovde toliko loše, zašto si još uvek ovde

pravila ne vaze samo za kaizena
za ostale neka vaze

prestani da banuješ ljude pa makar i na 0 dana bez razloga. msm ti možeš ali time dokazuješ samo i da misliš da si ti neki faktor.

Meni je razumljivo da vidim kako autor sazri, ili pusti muda, jer kad se registrovao imao je fazon 15 godina, pa je okej da je drugačiji sa 22-23. Kao Duče, ili Šomi recimo. Mada je drugi imao već 23 pri registraciji, hah.

Ali kad vidim matoru konjinu da sazreva kako prolazi vreme, da promeni retoriku, da mu se sa (lupam) 50 godina ne dopadaju više iste stvari kao kad je imao 45 - jadno je. Osim ako je erektilna disfunkcija u pitanju.

Da, tebra...ali samo faktor kakve-takve ravnoteže na sajtu i omogućavanja jednakih uslova za one koji PIŠU. To mi je ae kao neki prioritet na sajtu, prirodno da je ocenjivanje usko povezano sa tom mojom agendom, zato i "reagujem".

A i ako je sve tako loše, ništa nije sleng, takmicenja govno, odabrane namestene, defkama dužim od tri reda nije mesto na vukajliji fakjea...što kaže Kosmo - što se vazda vraćate?

I ovo što kaže Agilni...Čemu to mafijanje i obrnuto proporcijalna reevaluacija kvaliteta na vukajlija.com? I što je još važnije - kad je vukajlija.com prestala da vam bude zabavna? Čemu se nadate sa tim pljuvačkim stavom?

ne postoji način da vam odgovorim a da ne počnu uvrede opet. na kraju ću biti banovan a to ne želim. prozivka za godine ne stoji, kao ni za promjenu kriterijuma, uvijek mi je bio isti.