Brisanje definicija i to
  • melkijades

Ako mogu da zamolim da mi se obriše ono 600 i kusur selektivno vraćenih definicija, kao i one sa groblja. Da ne prolazimo opet kroz ista sranja, hvala. Ne znam ko sada rukovodi svim ovim pa moram ovde da se patim i eksponiram :) Ako ne, moraćemo kroz ista sranja. U stvari ako je jednostavnije uklonite mi čitav profil.

• Бохор

Koji beše tvoj razlog druže
    Znam da si i skor napinjao za ovo al sam zaboravio

• Бохор

Sad će neko da ti napiše takodje da su posle 24 sata definicije vlasništvo sajta

• Бохор

Mada i to znaš

• 627

па па параноја

• 627

мада можете и мени да пребаците његове дефке кад кад већ не можете минус скрипту да победите која ме је убила :(((((((

• C
    banovan

Podrška za Melkijadesa.
    Ako može nekako da se izbaci kompletan profil kao samostalan sajt, da autor može sam rukovodi gde šta i kako.

Inače kreće ZLOOOO

:)

• Тхе Проф

Pozdrav, Melkijades, koji je tvoj problem? Definicije trajno sa sajta može jedino Kaizen da ukloni, a zašto bi?

• Glavni

potpisao si neke stvari kad si se registrovao momče

• александаркг

Ne znam da li ste primetili da se melkijades vratio na sajt.

• Тхе Проф

Da, geslo aktuelne mod-garniture je "očekujte neočekivano", tek predstoje iznenađenja!

• Milos-88

Ne znam sto on bese popizdeo ali ono što znam jeste da covek čita kvalitetne knjige.

• Бадвајзер

Вузи
    мада можете и мени да пребаците његове дефке кад кад већ не можете минус скрипту да победите која ме је убила :(((((((

Е Нва може ли пола пола или бар мени 100, а т ти узми остале?

• paninaro

može meni njegov nadimak, nije loš nadimak?

• Бадвајзер

Ево ја ћу ти променити кад будем имао времена.

• Johnny Kurajber

Jebem li ga ne bih ti ja brisao ništa. Nema ovde pilula za posle snošaja. Posle pisanja nema kajanja.

• krupovrbaski zmaj

ne znam da li trazenje da se defke brisu nazovemo zapatovanje ili melkijadisanje.

• K:

Čovek sad ima 800. Kontraefekat izazvao

• Mali Ker

Melk, super su ti defke, piši malo češće