U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Znas da nikome ne pada na pamet da ti brise 800 defki i da to nece uraditi i ti se kao oglasavas. Sta je to nego klasicno skretanje paznje na sebe.
očito mu treba egoboost pa je došo da truje da mu se izbrišu jer je bitna glavica aj beži liče, nemaš 20 godina, uz dužno poštovanje rednog broja 12 na večnoj listi autora
Da apsurd bude još veći, upravo sam dodao novu :) Ne možeš ego da hraniš komplimentima i pažnjom ljudi koje ne poznaješ - zapravo možeš, ali to je potpuno besmisleno. Na kraju krajeva melkijades je profil - projekat od samog početka, nema prevelike veze sa mnom kao čovekom ni sa mojim ličnim stavovima (u navratima je imao ali retko), što dozvoljava izvesne mogućnosti i slobodu. No do brisanja svih ovih gluposti stvarno mi je stalo.
secam se kad je melkijades imao nesto ispod profila za kancer, neka motivacija ne mogu ta-cno da se setim sta
Мислиш ово?
To je stvarno sa njegovog profila?
EDIT: Tj. tvog profila, Melkijades, vidim da si tu...
Dje iskopa? Dobro je da su to uklonili posto sam neaktivan.
Јесте поштовани ауторе Агилни.
Ишао сам по архиви да видим о чему је било то о раку. :)
jeste bad
melk, ne vidim razlog da ne možeš da pucaš ego time. Pišeš defke, dobijaš vrednosne ocene, rankiraš se, raste ugled kako god ga nazvao, poštovanje, tripovi da je neko važan ako ima ne znam koliko ocenjenog sadržaja. I ne bih iskljucio nikakvu pojavu/bolestinu kojom se hrane autori sa sajta vukajlija koliko god bila besmislena, jer ovo je net i svi imaju malo veća muda nego u rl. prosto lakše se komunicira i svima su otkrivene malo jače te negativne strane ličnosti jer ih boli kurac i prazne se.
Reanimacija na osnovu defki je nemoguća, ako hoće kajzen da ponovo Vukajlija bude relevantna mora da vrati postere, tj sadržaj sa slikom ali u drugačijem formatu, pošto je prošli zastareo previše, i da to deli na Fejsbuku pošto ig nije na vukajlijinom nivou lol
I pls prestanite sa 600 k lajkova pričom, to su ljudi iz 2013 fazon, možda njih dvesta bi pratilo ponovo
Pa da. Ali definiciju nije tesko napisati, za njih glasaju ljudi koje ne poznajem i cije misljenje samim tim ne mogu da cenim, biraju ih neki drugi ljudi sa cijim se ukusom mahom ne slazem a zaostajem jedno 70.000 bodova za tipa Strajom kom je celo odeljenje delilo pluseve na definicije :) Jednom recju, potpuno besmisleno. Zao mi sto nisam prodao profil dok sam mogao, verovao sam da ce to jednog dana imati vise smisla pa bih i dobio vise para. Pogresi covek :)
Da, da uzmeš sad i postaviš nešto bilo bi 200. Eto, upravo toliko lajkova ima poslednja objava na Fb od pre dva meseca. Ako je toliko mrtvo, a jedna objava (kad se gazda seti) dođe do 200 lajkova (i nekoliko šerova, što je bitnije), zamisli šta se dešava kada to postane redovno, nekoliko puta dnevno. Mislim, jesi li ikada imao "u rukama" stranicu sa toliko lajkova i da znaš kako će se stvari razvijati ako si aktivan, ili pričaš napamet?
EDIT: Na stranu što Kaizen nema najbolji osećaj više šta je ono što ima potencijal za viralno, rekao bih.
Agilni moguće je da ti dovedeš ovu postojeću stranicu do prosečno negde 1000 lajkova po postu, ali ti je potreban ribrending potpun, od logoa sajta pa sve do sadržaja i formata sadržaja, zato što je cela pojava vukajlije iz 2011/12/13 i ti ljudi su tad bili zainteresovani i lajkovali, sad ih boli kurac, i mislim da postoji algoritam koji ceo taj proces čini još težim jer forsira na zid nove stvari oko kojih postoji jako i koje često izbacuju
Edit- hoću reći starije stranice (vukajlija) se guraju na kraj kolone
Kaizen i dalje u kući ima EI Niš televizor što mu treba 15 minuta da se ugreje i prestane da zuji, a kad utorkom hoće da gleda ligu šampiona okreće antenu da uhvati RTRS (a žena kroz terasu viče ne valja, ima snega). Ako je do njega, nema leba. A nije, jebe se nekom sa strane čiji je ovo sajt. Da je do mene prvo što bih uradio ukinuo bi čet (ne znam gde bi ta subkultura odatle otišla), preuredio forum i napravio skroz drugu priču. Jebalo vas uredjivanje vukajlije, imamo državu koju treba urediti.
Brate ovo je vukajlija, i njeni korisnici diskutuju o tome kako bi mogla da bude bolja, ako te ne zanima odjebi a ne da ulećeš stalno sa pričom zašto vas uopšte boli kurac
Vukajlija će biti bolja kad njeni korisnici budu bolji. Prosto.
Kašofe...
Ok, znači i nisi baš imao iskustva sa tolikim stranicama. Uglavnom, hajde da se pomirimo da čitav svet boli kurac...
Takođe, ne znam da li si primetio na šta se naš narod najlakše zapali na mrežama, koji pojam je u pitanju...
A 1000 ljudi po postu je sasvim dobro, jer nije ideja da u budućnosti postovi budu puko linkovanje sadržaja odavde, nego različit vid animacija i privlačenja OVDE.
Suština - volja je Kaizenova šta će od svega biti.
Brt, sadržaj koji je privukao te ljude je prevazidjen, ako sa istim tim sadržajem hoćeš da se vukajlija vrati mora da bude najvišeg mogućeg kvaliteta i 3/4 puta dnevno, a to nema ko da obezbedi
Svež format i da se privuče mladja publika, jer bake i deke vole i dalje printskrinove iz informera, ali oni nisu publika koju treba gadjati
Биће!
Sve se svodi na to