Brisanje definicija i to

1. Šta će ti 5000 ljudi ovde i gomila klinaca svaki dan? Šta će ti popularan sajt za zabavu, ima ih u izobilju. Zar ne bi više voleo da čitaš i diskutuješ o nekim pametnim i korisnim stvarima? Naravno da treba ukinuti čet (nekad je makar služio za prcanje); što se tiče samih definicija sve bih pobrisao, ostavio samo naslove i dao ljudima mogućnost da ih redefinišu (5% trebaostaviti, svakako, ali to je dovoljno). Kad bi ljudi provalili da se ovde okuplja neka zdrava i normalna raja, i sami bi navalili da dodju i učestvuju, dosta im je svega drugog. Sendvič ekipu očistiš kako se pojavljuje i to je to. Šta će ti Kaizen, ne može ići po ceo dan i kontrolisati šta se radi na forumu.

2. Vreme ti je da napravis svoj sajt brt, steta da tolike ideje i akcije propadnu

3. Ma jok, nema tu para darling :)

4. Melkijades je kao blaža verzija džimija lol

5. Ja sviram gitaru sa 4 zice a dzimi sa 6.

6. Došli smo do toga da Kashof, lik koji se da duplih još uvek samolajkuje sere melkijadesu koji mu tata može biti što se vukajlija.com sajta tiče.
    Ali takvo je vreme da se danas može svašta bilo kom autoru reći, ranije baš I nisi smeo.

7. Šta bi lepi opet ti neko reko jebem ti mater pa si nervozan ;(

8. meni je ova tema ko neka slava kad se svi napiju i pricaju o politici i šatro hejtaju se ali ja znam da se vi svi zapravo volite
    zavadi nas kaizen

eh

9. Nije tacno ovo za Kashofa. Ja sam sve lajkovao kashofu jer je jedan od rijetkih dobrih autora koji su i sada aktivni.

10. I upravu je zmaj, mi se ovdje kao raspravljamo, pišamo jedni po drugima a svi imamo isti cilj, što bi Trump rekao Make Vukajlija Great Again

11. Ne lozite se da je Vukajlija stvorila meme na internetu.

12. Neki humor jeste,to moram priznati,ali meme je svetska stvar,definitivno bi postojale i bez Vukajlije.Znaci jeste humor na domacem internetu influensiran nekadasnjom Vukajlijom ali ne do mere do koje vi pricate.

13. Npr ono ,,posteri su preteca memova,, decko da nisi malo previsoko odleteo?

14. Preteča je Prosečnog srbende, Nakite ako se ne varam, Pomaximo konje zvonka bogdana itd, a zahvaljujući šizenje temana od kojih su mnoge obrisane zbog tužbi.

15. ,,Nakite,, koja je to stranica?

16. ma najbitnije je jos zena navuci na sajt

sajtuse extra stvar
    zene inspiracija

17. Ako zivis negde gde nema zena onda jeste.

18. ako zivis negdje gdje ti je ok bez zena onda ti je kostic cimer

19. Ваља пасти овако нека џева, увек липо оживи сајт и форум, на кратко.

20. Zivim negde gde me ne zanima da li na nekom humoristickom sajtu ima zena.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.