Brisanje definicija i to

1. Vidi, konkretno na ovoj temi su postovali ljudi koji su među najostvarenijima u svetu u svojoj profesiji, takođe i neki koji mogu da te kupe bakšišom koji su navikli da ostavljaju konobarici, a ima i onih koji su odbili da pišu za Tarzaniju. Postovali ovde takvi - baš.na.ovoj.temi.

A ti pišeš o Tarzaniji i ozbiljnoj zaradi kao nekom idealu i krajnjem cilju boravka na Vukajliji, haha.

I druge nazivaš nubarama, a blejiš godinu dana na mestu gde su ti ljudi dosadni.

A ako postoji sajt od kojeg je članstvo Vukajlije želeleo uvek da se distancira, pa čak i u najboljim danima - to je ana.rs.

Što se ovog teranja u polne organe tiče, posledica je tvog grupnog napušavanja kurcem, a ovamo kukanja kako je moderacija blaga.

Aj' sad stvarno...

2. E baš vam je ova igra lijepa.

MOD EDIT: Svako sledeće postovanje na ovoj temi povlači blam. Ovo važi za sve autore.

3. MOD EDIT: Svako sledeće postovanje na ovoj temi povlači blam. Ovo važi za sve autore.

Šta znači ovo? Ako nećeš da niko postuje na temi, zaključaj je, a ne da se dobacuješ opomenama.

4. Ahaha, Reme, mislim da to Krajsler troluje.

5. Opomeni me sasvim slučajno, opomeni me filmski nestvarno

6. Ko je sad editovao u "povlači blam"

Krajslere decxko, nisi kul autor.

7. ovaj krajsler je srećica mala koja ne sme da dođe sa pravog naloga. kladim se da ovo nije onaj krajsler.

8. Sisić mali, pleonazam jes' al je nekako ljepše:D

9. riffraff
    Ko je sad editovao u "povlači blam"

Mod neki. Jer je editovan i moj post.

Paninaro, jesi ti editovao iz smrdica u srećica? Ili imamo dauna međ modovima koji ide i edituje postove u haha maniru.

10. Jebote Agilni koliko ti nisi skapirao nista sto sam ja napisala i sta sam htela da kazem.
    Jedino da covek krene da crta i objasnjava kao u vrticu da neko ne bi isprojektovao sopstvenu neku pricu.
    Tuga.

11. Zašto editujete moje autorske postove, tužiću vas.

12. hahahahaha srećica spermica

13. Мало је доконо и претенциозно, а вероватно само тупаво, учитавати толико сврхе у постојање или непостојање урадака анонимног налога на заборављеном сајту апокрифне хумореске вукајлија дот ком

Баш ми је тешко да се уживим у тај трип да ми је битно нешто овде да постоји, камо ли да не постоји

14. a okle nisam tu riječ nikada upotrijebio

15. @komadić

Skapirao sam da te svrstavam u "ide mi na kurac" grupu i da se neću truditi više ni da te čitam, a ne da razumem. A što se razumevanja tiče, možda se i jesam osvrnuo samo na ono što si preočigledno lupetala, iako je suština razumljiva, ali ono što znam je da kada više nemaš šta pametno reći, možeš samo napisati kako te neko nije skapirao i da moraš da crtaj. Izvoli, crtaj ostalima ako želiš.

A krajnji odgovor i suština zbog koje nikako nije lepo i dobronamerno ono što si napisala - ovde su ljudi koji više i ne veruju u ozdravljenje sajta, ali dok svraćamo, uvek će se kao tema provlačiti, da li iz nostalgije, ili nekih drugih razloga kako bi ovo mesto moglo opet biti kao nekad. Mnoge za Vukajliju vezuju lepe stvari, dragocenije od definicija, većina autora se i međusobno poznaje, pa čak i oni koje vidiš da se redovno pičkaraju.

16. i već poslije nekoliko sekundi se post ne može editovati. ovo radi neki mod u dupe ga ljubim. ma sve ih u dupe ljubim.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.