Prijava

Nije baš da ovaj dečko ne kapira tolko. Kaže u u jednom trenutku "dosta sam te mučio, neću da te ubijem, osim..."
Znači svestan je da povređuje živo biće i da ono pati. Meni je jezivo baš jer razume šta radi...

Moze neko da okaci na vimeo ili yt za nas koji nemamo fb?

Zasto ne bi mucio zivotinje kad je sirotinja. Sve zlo svijeta polazi od sirotinje. Sirotinja vrsi atentat, pljacka, zlostavlja, siluje, laze i vara. Nema veceg prokletstva kad te napravi sirotinjski kurac, pa te odgaja u moralnom i materijalnom siromastvu i onda postajes najjadnija persona na svijetu. Znaci mali je sin nekog krezubog couplea i za ocekivati je da ovo radi.

I svi drugi koji maltretiraju zivotinje su sirotinja. Sve polazi od tog nezadovoljstva sobom. Nikada necete vidjeti da neko izadje iz Porschea i zapali psa. Ali vidjecete kako neko trpa kerove u vrece i baca ih u gepek golfa. Bila je ona emisija na Animal Planetu gdje kao hvataju te zlostavljace kao policija neka, i uvijek ali uvijek su to bili neki dzankiji, sirotinja i nizi stalez. Na balkanu je za ocekivati da ce biti takvih bolesnika kad rade za 190 eura jbg.

Jeste.
Iako ima moralne sirotinje i među materijalno bogatima.
Ali mahom je materijalna sirotinja u pitanju.
Ispravio bih samo da je siromaštvo, a ne sirotinja, izvor svog zla. Sirotinja je malo nizvodno od izvora.

U pravu je Plidu. To mi ide na kurac kad neko kaze "pare ljude kvare" (a boban zdravkovic nema pare za cigare), pare ti daju opcije u zivotu, to sto su neki koji imaju pare govna samo znaci da su oduvijek bili govna, samo sad mogu da zive svoju fantaziju. Siromastvo je ono sto kvari ljude, siromasan covjek je ocajan covjek, covjek bez opcija, i cak i da je najmoralnija osoba na svijetu prije ili kasnije ce poceti da razmislja o nekim losim idejama jer ga jednostavno siromastvo ubija

Taman htedo da napišem da troluješ gore od Maestra...al on se sam javio xd

Pa tu treba odvojiti one koji su siromašni i one koji su siromašni duhom.

Ovi drugi su oni koje plidu opisuje, nije on siromašan što nema, nego što nikad nije umeo da zaradi. Prihvata da živi kako živi i posle i decu "vaspitava" da budu amebe koje se samo bore za goli život.

A samo siromaštvo nije preduslov za nešto loše.

Ali mali iz klipa def spada u ovaj pliduov opis.

to sto su neki koji imaju pare govna samo znaci da su oduvijek bili govna, samo sad mogu da zive svoju fantaziju. Siromastvo je ono sto kvari ljude, siromasan covjek je ocajan covjek, covjek bez opcija, i cak i da je najmoralnija osoba na svijetu prije ili kasnije ce poceti da razmislja o nekim losim idejama jer ga jednostavno siromastvo ubija

Upravo to

Lepo receno ovo za sirotinju plidu. Pre kad sam bio klinac sam mislio da je siromastvo posledica kapitalizma, da su zrtve sistema. Onda sam shvatio da je sirotinja pre svega stanje uma nego bilo sta drugo. Takvoj sirotinji mozes da das 5 miliona evra I za maks 5 godina bi opet bili potpuno ista sirotinja, ako ne I dosta ranije.

Takvoj sirotinji mozes da das 5 miliona evra I za maks 5 godina bi opet bili potpuno ista sirotinja, ako ne I dosta ranije.

Najtuznije je sto uopste ne pretjerujes

Billie Bob Harrell Jr. won $31 million in the Lotto Texas game in 1997, and he no longer had to stock shelves at Home Depot.

He bought a ranch and a few homes, gave money to his church and made loans to friends. Everyone wanted a piece of his money, and soon his marriage was in trouble as he lent and spent all of his winnings. In 1999, less than two years after his big win, Harrell took his own life.

I ima gomila ovakvih slucajeva, ovaj sam samo konkretno kopirao jer je u pitanju 31 JEBENI MILION, ovi ostali su uglavnom manje dobili i spizdili (ali su svakako milioni u pitanju)

Bas me hvata transfer blama od ovoga sto pisete.Taman Sevestekrator napisao normalan post,jebiga.

Ima snimak na instagram profilu levijatan.
Ne znam sta bih rekao,13 godina nije bas toliko mali da ne bi imao izgradjene osnovne moralne norme. Ovo sto je napisano za sirotinju donekle stoji,vidi se da je neko seljacko domacinstvo,znaci cale tuce kevu i decu i alkos je. To je bio i njegov cale,a bice i ovaj klinac. Ako sa 35 ne prekolje zenu,tucice i nju i decu koja ce postati ista krezuba govna. Zacarini krug bede i siromastva u svakom smislu iz koga nema izlaza.

Bas me hvata transfer blama od ovoga sto pisete.

+1

U pravu je blek. Sto je najgore, ako se uopste i pokrene bilo kakav legalan postupak protiv ovog klinca, godine ce mu ici u korist, jer kao "dijete ne zna sta radi xexe", uvijek se vade na to, to su potezali i kad su prije par godina oni klinci zapalili onog beskucnika. Svi realno znamo da su djeca od 12-13 godina savrseno svjesna sta rade u ovakvim situacijama, svi smo mi nekad bili u tim godinama pa nismo bili jebeni imbecili, nije do godina vec do karaktera

Stoji priča da su oduvek deca bacala mačke sa zgrada, šutirali štence i mačiće tipa.

Al ovaj je sedmi razred i dugo i na dosta svirep način muči i ubija mačku.

A mogu da se kladim da kad ga pronađu, roditelji će drsko stati u odbranu deteta davajući neka nebulozna opravdanja.

I nista ne moze da se uradi tu. Ovo sto pise Sevastokrat bi imalo smisla da smo izgradjeni kao drustvo,zaboravljate da ovde malo pa po novinama citamo majka sa muzem silovala zenu godinama terala decu da je mazu govnima(tru stori) ili otac drzao mentalno zaostalog sina u kavezu velicine metar sa metar pola zivota(bilo u novinama isto).
I nikom nista,oguglali svi,samo okrenes sl stranicu da vidis sta je uradio Liverpul juce.
Tako i ovde ne moras da budes pametan da predpostavis da se radi o generacijama disfunkcionalnoj sredini,gde je jos pradeda bio alkos i silovao unuka pa na dalje.
A ovaj klinac ima imedju 10-14 godina vrv,danas radio ovo macki a do 18 ce da skapira kako je pogresno i kajace se? Oce kurac

Slazem se da to uopste nije toliko mlado dete da ne zna sta radi. Treba kod nas uvesti ono kao u Americi, sudjenje maloletniku kao odrasloj osobi ukoliko se proceni da je svesno I sa namerom postupalo dete.