Udruženje Levijatan - Za ili Protiv?

1. To sad hoces da kazes ljudima da tebe slusaju malo? Ajde budi bar za nijansu manja picka, pa to tvoje keyboard ratovanje mi pisi sa originalnog ko god da si, umjesto sto sa ovog duplog jedes govna...

2. Samo neka uporede stavove nekih prosecnih osnovaca i tebe i to je to.

3. Nek banuje neko ovu malu pizdu, udjite mu na profil samo i vidjecete da je dupli, da osim sto je prozivao mene i bombasa nista drugo u sustini ni ne radi

4. Pa tek sam dosao,polako.A prozivanje tebe i bombasa je korisna stvar zapravo.

5. Pa nije valjda bez ikakvog dokaza?Ako je tako onda nije u redu naravno.Zar niste pominjali neke snimke i slike kao dokaze?

Pazi, možda grešim, ali mislim da nije bilo dokaza oko onog Tviteraša kog su tražili, lol, optužili čoveka da je trovač, i tražili javno na netu njegove podatke. Posle tu ispalo neko pičkaranje i sve to. Jebem li ga.

6. U suštini, ako iko razmišlja mozgom, a ne dupetom, bilo kakvo javno traženje nečijih podataka, od strane bilo koga, uz osudu ili bilo šta je jebeno jezivo i postoji velika verovatnoća da može doći do zloupotrebe svega toga. A čak i da osoba ne dobije batine ili da se odbrani na sudu ili šta god, već je prošla javni linč i to je ono što je užasno.

U suštini, svako zaslužuje fer suđenje, pa neka se na sudu dokazuju. Malo dalje od očiju javnosti.

7. Brate na koje podatke pre svega tako mislis, ja vec mislim brate da zahvaljujuci internetu ovi sto vladaju dan danas mnogo lakse dolaze do podataka o nekome i te podatke koriste da bi ga poslali da radi na odredjenoj poziciji u drustvu.

8. баш тако. . .ако се сећате епизоде - да ли сте ви црна гујо у ноћи пуног месеца између 23 и 24 марта разговарали са коњем. не. спалите га

9. U suštini, ako iko razmišlja mozgom, a ne dupetom, bilo kakvo javno traženje nečijih podataka, od strane bilo koga, uz osudu ili bilo šta je jebeno jezivo i postoji velika verovatnoća da može doći do zloupotrebe svega toga. A čak i da osoba ne dobije batine ili da se odbrani na sudu ili šta god, već je prošla javni linč i to je ono što je užasno.

U suštini, svako zaslužuje fer suđenje, pa neka se na sudu dokazuju. Malo dalje od očiju javnosti.

Bas o ovome I pricam. Ne moze se kaznjavati bez sudjenja sa sve dokazima, nije masa kvalifikovana ni da sudi ni da kaznjava, lako je manipulisati te ljude I lako je zloupotrebiti tako nesto.

Nego lepo pritisak na politicare da se donesu zakoni I pritisak na institucije I medije da se sprovode.

10. Pustite sta bi bilo kad bi bilo.Za sad samo diraju one koje maltretiraju i ne udaljavaju se od toga.

11. Jos uvek stoji ovo

Ne moze se kaznjavati bez sudjenja sa sve dokazima, nije masa kvalifikovana ni da sudi ni da kaznjava

A takodje postoji I opasnost da se zloupotrebi.

12. A i mislim da i ovde imaju neka pravila,univerzalna pravda i to,sa kojima se svi mozemo sloziti,nisu bas Mali Mujo glave.

13. Pustite sta bi bilo kad bi bilo.Za sad samo diraju one koje maltretiraju i ne udaljavaju se od toga.

Ovo ne možemo da znamo ni ti ni ja. A šta bi bilo kad bi bilo je jako realan scenario u tom vidu borbe sa bilo čim, i slanje slike o tome da svako može da javno linčuje bilo koga drugog bez obzira na bilo šta.
    U suštini, narod je krvoločan kada nekoga ne voli. Izbacivanje slike bilo koga na story na Instagramu, na Tviteru ili bilo gde bez najdirektnijih dokaza, uz glasinu, je jako ozbiljno ugrožavanje bezbednosti te osobe, bez dokazane krivice. Dovoljno je da se jednom ispostavi da je najebala nevina osoba, užasno je.

14. I da se složimo, pričamo malo šire od ovih ovde, nisam detaljno upućen u sve ovo, ali je način rada jebeno užasan:
    - Zlostavljač životinja ima solidnu šansu da postane zlostavljač ljudi
    - Treba ga sankcionisati, i to prilično strogo
    - Sudska optužnica protiv nekoga za koga postoji osnovana sumnja da je zlostavljač je ok
    - Jednom anatemisana osoba, jako teško može da vrati poverenje ljudi i pređašnju reputaciju
    - Zbog prethodne crtice, javno deljenje podataka, slike, imena i prezimena optužene preko neta pre završenog sudskog procesa nije ok, štaviše, opasno je po tu osobu
    - Dešavalo se da se ispostavi da je optužena osoba nevina
    - Postoji realna mogućnost zloupotrebe
    - I stvara dobro tlo za neke buduće organizacije koje će koristiti borbu za prava za obračun sa neistomišljenicima

15. Ako okace nekoga bez dokaza odmah ih treba ukinuti.Ovako mislim da su ok.

16. Zar nije 90% stvari koje oni dijele ustvari slike i storiji koje su ti zlostavljaci sami serovali? Onaj sto je objesio macku je jedan primjer, bilo ih je jos gomila, ovi iz Levijatana su koliko znam samo takve stvari serovali i pisali kako ce im jebati majku, tako da to nije bas izbacivanje necije slike bez dokaza.

Ne kazem, mozda su neke optuzivali i bez dokaza, ne pratim ih ovako pa da znam sve o njima, ali po onome sto sam vidio uglavnom bude sa konkretnim dokazom sta su radili

17. Serovanje nekoga sa podacima uz javni linc je 10000 puta gore po tu osobu nego da sami odu i prebiju ga.Ili ih oni svejedno nalaze i biju?

18. Ako okace nekoga bez dokaza odmah ih treba ukinuti.Ovako mislim da su ok.

Sam kaže ovde "mi ćemo Dušanu poslati poruku koju smo dobili od njegovog komšije". Dakle, okačen je na osnovu glasine, ako ne grešim. U suštini, ne mora da stoji iza svega loša namera, ali se radi o tome da je ovo jako opasna igra. I da lako može da najebe nevina osoba. To što je komšija nešto rekao njima nije dokaz. Oko šestog minuta.

Što se mene tiče, mogu da budu šta hoće, jebe mi se za njihove lične stavove, borba za prava životinja je ok, ali postoji način na koji se to radi, a ovo nije dobar način, makar po mom mišljenju.
    https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/videos/1543746089091772/

19. A gore je zato sto imas veliki broj glava koji se samo povecava i povecava koji hoce da ti jebu mater.I ne znas ko i kad i gde i zivot ti je u konstantnoj paranoji.

20. E nisam znao za to,Santjago.To vec ne valja.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.