Prijava

На бановање Запате? Јер немам друго објашњење.

Следећих пар редова читати уз следећи саундтрек

https://www.youtube.com/watch?v=iQVDuAvCvmA

Када Мешја са црногорским С минусира, опоменете га. Мени бан.

Када се вређа брутално, опоменете. Ја мало чачнем ретардиране прелџије са тракторијадом, бан.

Мелкијадесу сте обрисали све дефке, кад сам ја то тражио, бан.

Само је једно објашњење.

Брутално вам се диже китица на Запату. Брутално не можете да поднесете да он пише оно што ви на есиду не бисте могли да истрипујете, зато што је због тог писања карао пичке на које не бисте умели да дркате, и што је због тог писања видео кол'ко тол'ко пара, да предупредим ваш боговски хумор, док Френки циган није покр'о.

Толико дубоко иде ваша патологија да у хладним новембарским ноћима маштате како вам Запата са некадашње Тарзаније дебелим, врањским, помало тамним курцем јебем незадовољене девојке док седите у углу собе и играте се смешним, ништавним курчићима, онај тип курчића где је кожица значајније већа од саме мешчине, па виси као какав несрећни кљун.

И то је болест којој нема лека. И бан дугме то не решава.

Предлог 1: Банујте аутора Рево, јер по дефкама шири балијску идеологију.

Бонус- Принтскрин где ми Маестро плаку.

http://prntscr.com/ljga4k

Kitica ili strofa je veća sintaktička cjelina od stiha, a određuje se prema broju stihova u njoj. Raspored, u kojem se rimuju parovi stihova, zovemo parna rima.

Nisi nešto omiljen ovde prijatelju.

Dilan Dog
Nisi nešto omiljen ovde prijatelju.

Znaš li da sam pretpostavljao da određeni čoveki imaju animozitet prema meni zbog tog ś slova, što traje dugi niz godina, svako malo, ali jednostavno razum odbija da prihvati očigledno već se samoupravlja po tome da je nik nečiji internet nadimak a ne odraz nečijeg osobenog lika. Pretpostavljam i jedan od razloga, to što je IZVRŠNA VLAST u Crnoj Gori priznala Kosovo. Na referendumu 2006-te je bilo pola pola. Ne generalizujte, brojke vam same kažu a ovaj jebeni Mešćo (kako mi megahumoristični skeč autori pišu vabilo) je sve samo ne glasač i podržavaoc te i sličnih partija a koje su u suštini samo dekadentni Topšop političari.

A evo predloga, pokušajte mjesec dana da ne brišete uopšte definicije osim onih spam tipa "kurac - ono sa čim ti se jebem usta" pa da vidimo kakvo će stanje duševnog rastrojstva odnosno smirenosti biti među članstvom sajta. Ko zna, možda dospijemo u Scientific Journal zahvsljujući tom eksperimentu ha-ha

Stajem na stranu Zapate. Okajao je svoje grehe, progutao je taštinu rekavši na šta su ga terali i znavši kakav će to odjek imati, i mislim da to danas ima neku težinu, i pored jako izraženog animoziteta prema izbeglicama i još nekih ispada. Jako je ružno što neki koriste situaciju da nekada eminentnog člana žele da apsolutno degradiraju metodom "tovari magare dok su mu noge u blatu".

Nisam mnogo upućen u cijelu situaciju ovde, npr zašto neko uopšte hejtuje Zapatu i tako to, ali svakako naginjem na njegovu stranu, sami ste ovde pisali kako se autorima sa određenim stažom i reputacijom progleda kroz prste za neke stvari, a Zapata je ovde lagano jedan od najboljih autora na cijelom sajtu (ako ne i apsolutno najbolji), bar što se tiče kvaliteta sadržaja.

Hahaha bednici bedni mi ukinuli mogućnost editovanja postova, ni slovne greške ne mogu da ispravim hahaha

uvek si ti ovde bio voljen
a editovanje je ukinuto svima zbog tebe, jer si rešio da brišeš redom iako ti je rečeno da to ne radiš

Mešo tebe ovde ne vole što si musliman a ne zbog slova
Zapata tebi pozdrav kako si

Ideš li negde na slavu?

Mene ni muslimani na vole. Za šta me asimetrično zabolje, glasaju čovjeka i partiju koja je bila i ostala na vlasti dok su muslimani proganjani/deportovani. To je ono njihovo biranje 'manjeg zla', jer su odveli u smrt druge ljude a ne njih. Ološ...

Musliman, kažete?

Inače, on-topic, ja sam obrezan.

iz zdravstvenih razloga, agi, to nije isto

A ne, nisam mislio da se to poveže s religijom, ali haha, baš je haha ispalo.

Osvrćem se na prvi post i ono kožice što visi.

Ја сам све своје банове верно одслужио.